Home

Beate

Beate

Biografie

De Nederlandse zangeres, Beate Alexandra, groeide op in landen zoals Bangladesh, Singapore, Thailand, Indonesië, Nigeria en Amerika. Na haar studies en bijbaantjes in de filmindustrie en als model in Los Angeles, keerde zij terug naar Europa en besloot ze haar passie voor muziek voort te zetten. Ze studeerde aan de Muziekacademie in Antwerpen en werkte daarnaast als fotomodel.

Beate heeft over de hele wereld opgetreden, waarbij de nadruk lag op; Frankrijk (Monaco en St. Tropez), Italië, Duitsland, Spanje, Thailand, en Verenigde Staten (Hollywood en Beverly Hills).
Ze werd een veelgevraagd artiest voor ”The rich and the famous” en heeft o.a. op prive feesten opgetreden van bekende Amerikaanse actrices en acteurs. Trots is Beate op haar optredens waar ze samen met The Gypsie Kings, Rod Stewart, P. Diddy, George Benson en nog vele andere Internationale sterren, optrad.

Na haar terugkomst in Nederland combineerde ze haar zangcarrière met haar werk als voice over en als actrice in diverse tv commercials, waaronder L’Oreal.

Wat kunt u verwachten
Beate is een gepassioneerde vocaliste die maar één doel heeft; een show neerzetten die in het teken staat van de gasten. Een zeer breed en gevarieerd repertoire, waarin zij 80’s / 90’s tot aan de hedendaagse hits laat horen. Veelvuldig treedt zij op met DJ en saxofonist, maar ook in grotere samenstellingen zoals “DamesDraaienDoor” komt zij uitermate goed voor de dag.
Deze zangeres zorgt voor top entertainment met haar enthousiasme , charisma en krachtige stem !

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge /Jazz
✓ 80’s / 90’s
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Business borrels en Personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
Beate kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Beate maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland,beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Beate Video