Home

Danique

Danique

Biografie

Danique speelt percussie vanaf haar zevende jaar en volgde naast het lessen op het conservatorium ook diverse workshops in binnen -en buitenland. Haar spel en instrumentarium groeide uit van djembé naar conga, bongo, cajon, shekere. De muziekstijl verschoof van Afrikaans naar Latin, Jazz, Funk, Dance en Pop. Haar talent blijft niet onopgemerkt wat zich vertaalt in prijzen, awards en bijzondere optredens. Voor de World Championships of Performing Arts in Hollywood 2013 (WCOPA), een festival met 53 deelnemende landen, was Danique de eerste Nederlandse ooit die in de finale stond.

Wat kunt u verwachten
Een gepassioneerde percussioniste met aanstekelijke energie. Danique zorgt voor de extra dimensie spelend op een percussieset, staande drumset of met mobiele trommel zich begevend tussen het publiek. De aanvullende ritmes laten de beat nog meer bouncen. Goed inpasbaar in elk optreden met veel variatie en interactie met pubiek, DJ en muzikanten.

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge & Club
✓ Jazz, Funk, Latin, Pop
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en (privé) feesten

Aanvullende Mogelijkheden
Danique Kos kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Danique Kos maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Video Danique Kos