Home

Fall&Nova

Fall&Nova

Biografie

Fall&Nova
Geboren uit pure muzikale passie.

Fall&Nova, bestaande uit Sarah (Fall) en Amica (Nova) hadden vanaf hun allereerste ontmoeting een klik. De ambitie, het plezier, en de energieke persoonlijkheden van de dames werken aanstekelijk. Na een gezamelijke reis naar Italië wisten de twee het zeker; zij wilden samenwerken. Dit reislustige duo combineert muziek met het verkennen van de wereld. Hun missie is om over de hele wereld te draaien en gaandeweg de harten van menig muziekliefhebber te veroveren. Amica Nova heeft een voorliefde voor Tech-, Deep- en commerciële House, maar is zeker niet vies van de welbekende Classics , dit sluit perfect aan bij de zwoele, loepzuivere en herkenbare vocalen van Sarah Fall. De twee versterken elkaar en zwepen het publiek op met passende shoutouts en aanstekelijke energie.

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Een energiek en spetterend optreden van twee perfect op elkaar ingespeelde muzikanten van het hoogste niveau. Gegarandeerd voetjes van de vloer met dit sprankelende duo!

Muziek Genre:
✓ Dance
✓ House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercieel/Allround

Top 3 Specialiteiten:
Bedrijfsevenementen, Festival/Clubs, Beurzen

Referenties:
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Fall&Nova Video