Home

Jelle van Dael

Jelle van Dael

Biografie

Net wanneer je denkt dat je het allemaal hebt gezien, geven wij u ‘Belgian’s Finest’: Jelle van Dael.
Na 8 jaar de Dance-industrie gedomineerd te hebben, waarbij ze over de hele wereld heeft opgetreden voor 100.000’en mensen en wereldwijd te horen was op de radio, is deze verschijning een echte artiest van naam. Deze allround artiest met een schat aan ervaring en aanstekelijke energie zet keer op keer het podium in vuur en vlam. Ze heeft het écht allemaal: DJ skills, MC skills, je zegt het maar. Daarnaast is ze een songwriter, producer en als kers op de taart een LIVE VOCALIST. Ze schrijft en zingt haar eigen tracks en dat geeft haar optredens een unieke eigen stijl.

Wat kunt u verwachten
Draaiend in clubs over de hele wereld weet ze ieders aandacht te vangen. Als geen ander kan ze haar publiek in beweging te krijgen! Jelle van Dael weet wat ze wil en geeft altijd de volledige 100%. Wat maakt haar gelukkig? Een menigte die volledig uit zijn dak gaat… En geloof ons, dat doet die altijd!

Muziek Genre
✓ Dance, House
✓ EDM
✓ Club
✓ Commercieel

Top 3 Specialiteiten
Personeelsfeest, Club(avond), Festival

Aanvullende Mogelijkheden
Jelle van Dael zingt ook haar eigen tracks live en is ook MC. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Jelle van Dael maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Jelle van Dael Video

Soundcloud Jelle van Dael