Home

Julia

Julia

Biografie

Julia begon met viool spelen toen ze 4 jaar oud was. Ze begon haar studie Klassiek Viool aan het Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar tour met een groep Jazz muzikanten ontdekte ze echter haar talent voor improvisatie. Ze stopte haar studie in Den Haag om direct verder te gaan met de opleiding Jazz Viool aan het Conservatorium in Amsterdam. Nadat ze in 2011 Cum Laude haar Bachelor diploma heeft behaald, is ze vervolgens Summa Cum
Laude voor haar masters diploma afgestudeerd. Ze heeft daarnaast in de studio gewerkt of live getourd met vele musici zoals: Justin Dicioccio, Kytemans orchestra, Ed Kowalczyk, Michael Bublé, Marco Borsato, Moke, Laura Fygi, Wouter Hamel, Herbert Grønemeyer en Benjamin Herman.

Wat kunt u verwachten
“Ze is een unieke , baanbrekende violiste met een stralende podium persoonlijkheid.”.
Julia is de koningin van de improvisatie. Ze speelt met nagenoeg alle stijlen muziek mee en laat zich leiden door de DJ. Ze is een dynamisch muzikante die zeer beweeglijk op het podium een geweldig show weggeeft.

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, After Diner Shows en Beurzen

Aanvullende Mogelijkheden
Julia kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Julia maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Julia van Dael Video