Home

Sanne

Sanne

Biografie

Als saxofoniste is Sanne al jaren professioneel werkzaam in de meest verschillende bezettingen en muziekstijlen. Na haar opleiding aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam kreeg zij ook steeds vaker optredens in verschillende muziekstijlen. Het ene moment hoor je haar met een DJ Dancemuziek spelen en dan weer spetterende Funk met een band. Juist die diversiteit kenmerkt Sanne en maakt het telkens weer een verrassing wat ze nu weer uit haar saxofoon laat klinken.

Wat kunt u verwachten
Sanne’s energie en plezier werken zeer aanstekelijk op het publiek. Als geen ander kan ze haar publiek in beweging krijgen! De combinatie met DJ’s werkt uitermate goed doordat Sanne het ultieme talent heeft zich aan te passen en te improviseren. Daarnaast geeft ze tijdens de avond ook optredens weg waar zij als artieste even het podium voor zich alleen heeft.

Muziek Genre
✓ Jazz
✓ Soul
✓ Disco
✓ Pop
✓ Funk
✓ Reggae
✓ Salsa
✓ Dance
✓ House
✓ Lounge
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en After Dinner Shows

Aanvullende Mogelijkheden
Sanne kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer
inhoud en originaliteit geven aan het optreden

Bijzonderheden
Sanne maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden
op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Video Sanne