Home

OVER DDD

Dames Draaien Door

Dames Draaien Door is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten vertegenwoordigt, waarbij het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en electronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden veelvuldig op in clubs, tijdens festivals of op corporate events in Nederland en daarbuiten. Het zijn allen zeer getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze de gasten tijdens het event of feest moeten vermaken.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80s/90s en top 40) tot Commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.

Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder ook veel BN’ers,) in binnen- en buitenland.

Dames Draaien Door : The Facts!

  •  Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s en muzikanten
  • Zakelijke markt: Introducties, relatie events, personeelsfeesten
  • Clubs, festivals, concerten enz
  • Prive feesten (Bruiloften) Nationaal en Internationaal
  • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
  • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (Sax,piano,viool,percussie, vocaal)
  •  De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s en Muzikanten / Vocalisten

 

“Onze dames hebben uitstraling, zijn hoogopgeleid en allen professioneel bezig met hun vak! Dat zijn onze drie pijlers; beauty, brains & professional!” ~ Rene Graumans