Home

Amica Nova

Amica Nova

Biografie

Amica Nova kwam met de entertainmentwereld in aanraking tijdens haar periode als danseres. Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten. Met hulp van bekende DJ’s, motivatie en talent schoot haar carrière als DJ in korte tijd omhoog. Inmiddels staat ze wekelijks op de meest uiteenlopende evenementen en locaties in binnen – en buitenland. Haar eigen geproduceerde tracks worden veelvuldig door collega-DJ’s gedraaid. Amica Nova draait regelmatig back-to-back met een van de andere Female DJ’s van DDD en wordt zeer veel geboekt in combinatie met één van onze muzikanten of vocalisten.

Wat kunt u verwachten
Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent. Amica Nova is een open, enthousiaste persoonlijkheid die staat voor te gekke House, Lounge en Commerciële Top40 beats. Zij kan echter ook allround draaien indien de opdrachtgever dit wenst. Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent.

Muziek Genre
✓ Club
 House, Dance
✓ Electro Beats
 Commercieel
✓ Lounge
✓ Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club(avonden), Personeelsfeesten.

Aanvullende Mogelijkheden
Amica Nova kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden

Bijzonderheden
Amica Nova maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Amica Nova Video

Soundcloud Amica Nova