Home

Char Lee

Char Lee

Biografie

DJ Char Lee is geen standaard DJ. Ze draait niet enkel muziek die zij leuk vindt, nee, ze selecteert zorgvuldig de nodige muziek om de sfeer te behouden en/of te verhogen.

Char Lee draait graag tijdens uw evenement, ieder moment achter de draaitafel is voor haar een moment van plezier en dat is te zien! Voor haar is DJ’en niets meer dan het delen van passie en voortdurend het publiek laten springen en dansen. Deze dame, die al meer dan vijf jaar non-stop achter de draaitafels te vinden is, was onderdeel van het nummer #1 Female DJ Duo van België voor het grootste deel van haar carrière. Char Lee draaide op festivals als Tomorrowland en Sziget Festival, maar ook in o.a. China, Curaçao, Brazilië, Dubai, Costa Rica, Italië, Israël en Frankrijk.

Wat kunt u verwachten
Met haar unieke stijl en flinke lading ervaring is Char Lee de perfecte aanvulling voor uw volgende evenement. Ze straalt, sprankelt en weet exact wat haar te doen staat om uw feest een succes te laten zijn!

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercial & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en (privé) feesten

Aanvullende Mogelijkheden
Char Lee kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Char Lee maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.