Home

Danielle

Danielle

Biografie

Nadat Danielle in 2010 als eerste elektrisch violiste ooit deelnam aan Holland’s got Talent ging haar muzikale carrière in een sneltreinvaart. Na een jaar in een elektrisch vioolduo in Zuid-Frankrijk, sloot zij zich aan bij The Exclusive Strings waarmee ze nu inmiddels al 8 jaar wereldwijd vele podia bestijgt; van Parijs tot aan Dubai en van Equatoriaal-Guinea tot aan Casablanca. Danielle speelde in de band Kovacs en won daarmee een Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award, een prestigieuze Edison en EBBA Award en een gouden plaat. Met Kovacs speelde Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland en speelde zij op veel toonaangevende festivals. Danielle is thuis in veel verschillende stijlen; zo speelt ze rock, pop, dance, house, jazz en country maar is ze ook zeer actief in Ierse muziek met de band Acting the Maggot waarmee ze in binnen- en buitenland tourt. Danielle speelde met o.a. Michael Bublé, Jeroen van der Boom, Haevn, Rob Dekay, DJ La Fuente en Mr. Probz en ze speelde aftershows en supports voor Pearl Jam, Bryan Ferry, One Republic en Robbie Williams.

Wat kunt u verwachten:
Danielle is één brok dynamiek op het podium. Ze speelt vol overgave en improviseert met de DJ en
muzikanten, maar geeft ook diverse solo optredens weg. Daarnaast schroomt zij niet om met haar
draadloze viool de zaal te betreden en tussen de gasten een interactief optreden te geven. Interactie
en plezier met publiek, DJ en collegamuzikanten staat centraal!

Muziek Genre
✓ Dance
✓ House, Deephouse, Techno
✓ Lounge & Club
✓ Jazz, Soul, Disco, Funk
✓ Iers, Country
✓ Klassiek
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en Huwelijk

Aanvullende Mogelijkheden
Danielle van Berkom kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Ook is Danielle te boeken voor een huwelijksceremonie en andere bijzondere aangelegenheden.

Bijzonderheden
Danielle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Video Danielle van Berkom