Home

Danique

Danique

Biografie

Danique (1998) speelt percussie vanaf haar zevende jaar en volgde naast de lessen op het conservatorium ook diverse workshops in binnen -en buitenland. Inmiddels is ze een geliefd artiest en speelt ze in verschillende bands en formaties in diverse genres. Ze is slagwerkster bij Stage Entertainment voor o.a. de musicals ‘On Your Feet’ van Gloria Estefan en ‘Mamma Mia!’. Sinds 2016 speelt Danique bij ‘Dames Draaien Door’ waar zij menig evenement dynamisch en energiek invult.

Wat kunt u verwachten
Een gepassioneerde percussioniste met aanstekelijke energie. Danique zorgt voor de extra dimensie spelend op conga’s, een staande drum set of met een mobiele trommel begevend tussen het publiek.  Haar aanvullende ritmes brengen de beat naar een hoger niveau. Veelzijdig en goed inpasbaar in elk optreden met veel variatie en interactie met publiek, DJ en muzikanten.

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge & Club
✓ Jazz, Funk, Latin, Pop
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en (privé) feesten

Aanvullende Mogelijkheden
Danique kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Danique maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, tv- en radio optredens, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, diner shows, bruiloften, sportevents.

Video Danique