Home

DDD Dynamic

DDD Dynamic

Biografie

DDD Dynamic is een combinatie van een Female DJ met twee artiesten, met keuze uit Vocaliste, Saxofoniste, Violiste, Percussioniste en/of Pianiste. De drie dames weten exact hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen, maar zijn ook in staat om lounge te spelen en daardoor net dat beetje extra sfeer te geven aan een evenement. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn!

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten, tijdens festivals, alsmede in clubs.

Tip: Ook leuk na inzet van ons akoestisch duo! Bent u op zoek naar nóg meer impact? Bekijkt u dan DDD Ultimate!

Uiteraard verzorgen we desgewenst de volledige techniek (DJ booth, licht, geluid, podium, etc ).

Muziekgenre
Dance
House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Muziek specialiteit
Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Top 3 specialiteiten:
Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beurzen

Referenties:
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

DamesDraaienDoor Dynamic Video