Home

DDD Danseressen

DDD Danseressen

Biografie

Zoals u weet hebben we fantastische Female DJ’s en muzikantes. Natuurlijk is uw evenement pas écht af met onze DamesDraaienDoor Danseressen; Voor een extra vrouwelijke touch! Onze danseressen zijn stijlvol, sierlijk, vrouwelijk en gekleed in kostuums naar uw wens en thema. Onze danseressen werken naadloos samen met onze DJ en muzikanten en passen zich aan aan iedere stijl muziek.

Wat kunt u verwachten
Échte stylish danseressen met een stralende verschijning. Met een stralende lach en speciaal gekozen outfits tillen zij zowel uw evenement als het optreden van DamesDraaienDoor naar een hoger niveau!

Muziek Genre
✓ Jazz
✓ Soul
✓ Disco
✓ Pop
✓ Dance
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsfeest, Borrels, Club(avond)

Aanvullende Mogelijkheden
Danseressen kunnen gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Danseressen maken gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Video