Home

DDD Grand

DDD Grand

Biografie

DDD Grand is een combinatie van een Female DJ en 3 Artiesten. De combinatie kan bestaan uit een vrouwelijke DJ met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze vier dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD Grand kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Uiteraard, indien gewenst, verzorgen we de volledige technische ondersteuning.
(DJ Booth, licht, geluid, podium, etc.)

We kunnen eveneens een volledig avondvullend programma verzorgen met deze act. Enkele mogelijkheden zijn: 
✓ DJ en Vocaliste (tijdens diner of bij binnenkomst van de gasten)
✓ Lounge DJ en Violiste (tijdens het diner)
✓ DJ, Saxofoniste, Violiste en Vocaliste tijdens de feestavond

Muziekgenre
Dance, House
House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Muziek specialiteit
Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Top 3 specialiteiten:
Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beurzen

Referenties:
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

DamesDraaienDoor Video