Home

DDD Presentatrices Duo

DDD Presentatrices Duo

Biografie

Karen is opgegroeid in het Gelderse dorp Hengelo. Met dertien jaar ervaring speelde ze in tv- en online commercials, was danseres in clubs en festivals, fashionmodel, radio sidekick en presenteerde zakelijke en particuliere events zoals beurzen en privéfeesten.

Esther is een Brabanste dame in hart en nieren! Ze is opgegroeid in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch.
Na haar studie in Antwerpen en na een aantal jaren in de spaanse stad Sevilla te hebben gewoond besloot ze om nog meer van de wereld te gaan zien. Als stewardess bij KLM vloog ze heel wat keren naar de mooiste en verste uithoeken. Daarnaast was ze jarenlang het gezicht van verschillende eigen horecaondernemingen en is ze werkzaam geweest als Hospitality expert en presentatrice van TV programma’s.

Wat kunt u verwachten
Dit zeer goed op elkaar ingespeelde duo staat garant voor een enthousiaste, dynamische presentatie tijdens uw event. Hun specialismen passen perfect bij elkaar waardoor een optimale chemie met de gasten gerealiseerd wordt. Elke presentatie wordt voorafgegaan met een professionele intake met de opdrachtgever, waarbij alle wensen en eisen de revue passeren. Een combinatie van presenteren en interviewing behoort ook tot de mogelijkheid. Beiden hebben zeer veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de reclame- en TV wereld.

Beiden hebben ervaring in het interviewen van CEO’s, maar kunnen net zo makkelijke als ‘cement’ dienen tussen alle acts die aan elkaar verbonden moeten worden.

Een vooraf opgenomen bedrijfsvideo behoort tot de mogelijkheden. Dit betreft een originele pakkende video welke op de door uw gewenste locatie wordt opgenomen met ons eigen videoteam. Uiteraard i.s.m. onze presentatrices. Deze video is o.a. te gebruiken als bedrijfspresentatie, voor social media, maar ook als opening tijdens uw event waar deze dames de presentatie verzorgen.

Tevens heeft Karen in Los Angeles gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten.

Top 5 Specialiteiten

 Corporate events zoals congressen, beurzen en kick-off meetings.
 Personeels- en relatie feesten. Openingen , productintroducties.
 Modeshows, herenzittingen.
 Privéfeesten zoals huwelijken en jubilea.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Jaarbeurs Utrecht, Koninklijke Verkade, de Bijenkorf, Radio Veronica, Fietsenwinkel.nl, Lidl, Chio, Nyenrode Business Universiteit, Microsoft, DPG Media, Libelle, Margriet Magazine, VakantieXperts en het avontuurlijke Walibi Flevoland. Diverse gemeenten en andere overheidsinstanties.

Video