Home

DDD SweetSounds

DDD SweetSounds

Biografie

DamesDraaienDoor in een unieke akoestische setting! Vier powervrouwen. Vier bijzondere instrumenten. Toetsen, basgitaar en cajon ondersteunen de prachtige vocalen van de lead zangeres. Muziek van toen en van nu, gespeeld in een “DDD SweetSounds-jasje”. Deze unieke combinatie weet telkens weer de juiste sfeer te creëren op uw event. Het draait hierbij niet alleen om interactie en plezier, maar ook om een zeer hoog muzikaal spel van deze vier stijlvolle dames.

Wat kunt u verwachten
De naam zegt het al. DDD SweetSounds is de juiste act voor tijdens uw (netwerk) borrel, receptie, introductie, opening, diner of relatie event. Op een zeer smaakvolle wijze wordt uw event muzikaal ondersteund en muzikaal ingevuld. DDD SweetSounds kan op ieder type evenement ingezet worden, daar het repertoire op verschillende muziekstijlen aangepast kan worden.

Muziek Genre
✓ Soul
✓ Funk
✓ Jazz
✓ 80s/90s

Top 3 Specialiteiten
(Netwerk) Borrels, Diners, Introducties/Openingen

Bijzonderheden
DDD SweetSounds maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Video