Home

DJ Fleur Vosse

DJ Fleur Vosse

Biografie

DJ Fleur Vosse is zichzelf na haar actieve carrière als danseres gaan toeleggen op het draaien. Een opvallende verschijning die zowel elegant als stoer qua uitstraling is in te zetten. Zonder probleem kan zij haat kleding aanpassen aan het thema of de stijl van het event. Vol energie mixt zij de diverse stijlen aan elkaar. Door haar vele contacten binnen de branche is zij volledig op de hoogte van de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen.

Wat kunt u verwachten
Fleur heeft zeer veel ervaring opgedaan op het podium. Zij weet als geen ander hoe belangrijk interactie met de gasten is. Fleur is zeer breed inzetbaar doordat zij bijna alle muziekstijlen beheerst. Haar jarenlange ervaring als danseres weet zij nu te combineren met het draaien, waardoor er een zeer beweeglijke en energieke dame achter de DJ booth staat.

Muziek Genre
✓ Dance, House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club (avond) en Jubilea/Huwelijken

Aanvullende mogelijkheden
DJ Fleur Vosse kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Fleur Vosse maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Video