Home

DJ Seré

DJ Seré

Biografie

Seré is een vuurrode, voormalige blondine die bekendstaat als een echte levensgenieter. Ze leeft in de zesde versnelling als DJ, producer, creatieveling, bonne vivante én fashionista. Haar sets zijn een muzikale rondreis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Ze is gespecialiseerd in melodische Deep House, funky Tech House en sexy House muziek met een herkenbaar tintje. Maar ze draait haar hand ook niet om voor een mix van van originele, nostalgische & recente sfeermakende platen. Van oude Disco & Funk tot oldschool RnB & HipHop en van 90’s Classics tot Top 40 hits. Ofwel: van Aretha Franklin tot Beyonce en van Michael Jackson tot Justin Bieber. Niets
is haar te gek en ze mag met recht een echte Allround DJ worden genoemd.

Wat kunt u verwachten?
Deze goedlachse dame is een echte verschijning achter de draaitafels. Niet alleen vanwege haar uiterlijk, maar ook door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze brengt gegarandeerd leven in de brouwerij en krijgt de voetjes altijd van de vloer!

Muziek Genre
✓ Dance
✓ House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercieel
✓ Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club (avond) en Personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
Seré kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Seré maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Seré Video

Soundcloud Seré