Home

Sneekes

Sneekes

Biografie

Sneekes is een Nederlandse DJ. Ze produceert haar eigen mixtapes and draait diverse live optredens. Haar genres zijn futurehouse, progressive house, Bigroom, Techno, Funkyhouse, Techhouse, Deephouse en commerciële house. Sneekes is geboren in Nederland, in Den Haag maar groeide 17 jaar lang op in Engeland (Birmingham). Toen zij daar woonde groeide ze op met de UK garage Sound, bassline, urban en House. In 2007 verhuisde ze terug naar Nederland waar ze haar eerste solo track uitbracht genaamd “Closer” geproduceerd door Tony Verdult.

Wat kunt u verwachten?
Sneekes is verslaafd aan het draaien. In plaats van op stap gaan in de weekenden is het ze te vinden in de studio of op het podium om haar talenten nóg verder te ontwikkelen. Ze draait in diverse bekende clubs in Nederland en daarbuiten en hoopt binnenkort uw evenement een boost te geven!

Muziek Genre
✓ Techno
✓ House
✓ Funkyhouse
✓ Techhouse
✓ Commercial House & Allround

Top 3 Specialiteiten
Personeelsfeesten, Club (avond), Festival

Aanvullende Mogelijkheden
Sneekes kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Sneekes maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevent

Video