Home

DDD Ultimate

DDD Ultimate

Biografie

DDD Ultimate is een combinatie van 5 dames. Een combinatie kan worden gemaakt van één of meer vrouwelijke DJ’s gecombineerd met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD ultimate kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Uiteraard verzorgen we desgewenst de volledige techniek (DJ booth, licht, geluid, podium, etc ).

DDD Ultimate is één groot feest met maximale impact waarbij de dames de sfeer blijven bouwen tot het dak eraf gaat. Als u wenst dat wij de sfeer extra kracht bijzetten met effecten, informeert u dan gerust naar DDD Extreme waarbij u kunt kiezen uit aanvullende Special Effects zoals sparkulars en vuurwerk, DDD Danseressen en LED-schermen!

Muziekgenre
Dance, House
House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Muziek specialiteit
Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Top 3 specialiteiten:
Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beurzen

Referenties:
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

DamesDraaienDoor Video