Home

EVE

EVE

Biografie

Deze Brabantse schone wist al vroeg waar haar passies lagen. Naast haar grootste passie muziek is ze ook kunstenares. Met elfjarige leeftijd volgde ze wekelijks privé zangles en toen zij vijftien jaar werd wist Eefje, nu beter bekend als EVE, succesvol de finale te bereiken van de Soundmixshow. Daaruit voortvloeiend heeft ze met diverse producers samengewerkt. Ze is vijf jaar lang werkzaam geweest in een diner theatershow en heeft aansluitend alleen nog maar meer gedaan om muzikaal haar horizon te verbreden. Ze heeft haar eigen jazzy bandje gehad, eigen liedjes opgenomen, veel studiowerk gedaan, een hit gehad met meidengroep Blinq Inc. en ze is jarenlang het gezicht geweest van een verdienstelijke coverband met soms wel zeven optredens per week.

Met al meer dan 22 jaar ervaring op de bühne heeft deze beroepsmuzikant reeds talloze (inter)nationale performances achter haar naam staan. Daarnaast blijft ze zichzelf uitdagen en specialiseren door jaarlijks professionele workshops te volgen, waaronder Complete Vocal Technique Advanced via Vocalized.

Wat kunt u verwachten
EVE is een veelzijdig zangeres met een krachtig en warm stemgeluid waar ze menig persoon mee weet te raken. Ze floreert met jazz standards in combinatie met pianist op vleugel, maar knalt eveneens van de bühne met een pakkende performance in combinatie met DJ en muzikanten. EVE is een zangeres met het totaalpakket: een dijk van een stem, een stralende verschijning én een flinke dosis ervaring!

Muziek Genre
✓ Pop/Top 40
✓ Klassiekers (jaren 50 t/m 90)
✓ Jazz, waaronder ook bekende klassiekers in een swing jasje gestoken
✓ Disco & Soul
✓ Dance & House
✓ Lounge
✓ Commercieel en Allround
✓ Country

Top 3 Specialiteiten
Corporate events en /-borrels, personeelsfeesten, after dinner shows.

Aanvullende Mogelijkheden
EVE is inzetbaar bij de inloop van een event waarbij ze te boeken is met muzikant alsmede voor background invulling en ze kan tevens gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan ieder optreden. Tevens is zij te boeken voor ceremonies alsook uitvaarten i.c.m. muzikant of solo.

Bijzonderheden
EVE maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Video EVE