Home

DDD presentatrice Esther

DDD presentatrice Esther

Biografie

Esther is een Brabanste dame in hart en nieren! Ze is opgegroeid in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch.
Na haar studie in Antwerpen en na een aantal jaren in de spaanse stad Sevilla te hebben gewoond besloot ze om nog meer van de wereld te gaan zien. Als stewardess bij KLM vloog ze heel wat keren naar de mooiste en verste uithoeken. Daarnaast was ze jarenlang het gezicht van verschillende eigen horecaondernemingen en is ze werkzaam geweest als Hospitality expert en presentatrice van TV programma’s.

Al deze ervaringen en nog veel meer komen nu nog steeds van pas in haar echte passie: Presenteren!

Wat kunt u verwachten
“What you see is what you get”

Geen toeters en bellen en geen overbodige poespas maar Beauty, Brains, Professional and… Style! Dit is in het kort samengevat wie Esther is en waar zij voor staat.

Juist in deze tijd is zij degene die uw bedrijf, feest of evenement de juiste uitstraling te geven. Door haar oprechte belangstelling in mensen weet zij iedere keer weer de juiste snaar te raken en het juiste gevoel of boodschap over te brengen. Van het interviewen van de CEO of presentatie van de jaarcijfers tot het aan elkaar praten van de verschillende acts op jullie diner, feest of bruiloft. Mede door haar nationale en internationale ervaring op het gebied van hospitality en presentatie weet zij al snel aan uw wensen en verwachtingen te voldoen om uw event naar een nog hoger niveau te tillen. Altijd in samenspraak met jullie op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën!

Esther is een Professional met Passie,
een mooiere combinatie kun je niet bedenken!

Topspecialiteiten
Bedrijfsevents zoals productpresentaties, beurzen en congressen. Privefeesten zoals bruiloften, jubilea of exclusief verzorgde diners.

Aanvullende mogelijkheden
Samen met onze andere presentatrice Karen is Esther in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht! Bekijk de mogelijkheden hier.

Video