Home

Eva

Eva

Biografie

Eva begon ooit in een kerkkoor, maar weet inmiddels van haar passie haar beroep te maken. Geboren en getogen in het mooie Brabant kwam Eva er op jonge leeftijd achter dat ze zingen meer dan leuk vindt. Op haar 18e startte ze direct haar eigen bedrijf om zichzelf officieel in de markt te kunnen zetten. Door haar studie aan de Nederlandse Pop Academie, haar ervaringen met coachings in Londen, samenwerkingen met meerdere (cover) bands en artiesten, het ontwikkelen en opnemen van haar eigen muziek en door haar aanwezigheid bij theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen heeft Eva voldoende ervaring kunnen opdoen wat zich uit in haar stem en performance. Deze dame in combinatie met een Female DJ en/ of andere muzikanten van DamesDraaienDoor garandeert u een prachtige en stijlvolle act op hoog muzikaal niveau. Eva kan alle kanten op met haar stem. Ondanks dat haar voorkeur in de pop muziek ligt, heeft ze een aantal jaar klassiek les gevolgd wat ervoor heeft gezorgd dat ze een prachtig stemgeluid heeft ontwikkeld. Van het klassieke Ave Maria tot aan Bruno Mars en van Stevie Wonder tot aan Beyoncé: ze zingt het.

Wat kunt u verwachten
Eva weet hoe ze haar publiek moet entertainen. Daarnaast zingt ze altijd met een flinke dosis enthousiasme haar brede repertoire en straalt deze jongedame op ieder podium. Samen met een van onze Female DJ’s of in combinatie met een DamesDraaienDoor act weet ze op een subtiele en leuke manier interactie te creëren met haar publiek en mede- muzikanten.

Muziek Genre
✓ Pop/Top 40
✓ Soul
✓ Disco
✓ Dance & Club
✓ Lounge
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen/borrels, bruiloften en personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist ( Repertoire) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Repertoire Eva
Op aanvraag is een setlist te krijgen met daarop een selectie van de tracks die Eva zingt. Maandelijks wordt deze lijst aangepast cq uitgebreid. Neem gerust contact met ons op om de lijst te verkrijgen.

Video Eva