Home

Jill

Jill

Biografie

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft in het buitenland met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson) DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In 2012 heeft ze meegedaan aan de TV show “The Winner Is…” en is als tweede geëindigd. 2013 markeerde een start van een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van groei en mogelijkheden. Haar eerste single “Runaway” werd in mei 2013 uitgebracht in Duitsland en is geproduceerd door het Duitse productie duo “King & White”. Daarnaast heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit mooie avontuur heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Dit heeft haar geen windeieren gelegd. Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’. In de periode na The Voice of Holland heeft Jill samen gewerkt met top producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan. Sinds 17 oktober 2014 is Jill ook te horen op de nieuwe leader van Goede Tijden Slechte Tijden! Samen met Jaap Reesema heeft zij dit ingezongen.

Wat kunt u verwachten
Jill heeft een dijk van een stem en zingt een breed repertoire. Samen met de andere dames van DamesDraaienDoor maakt Jill een waar feest van ieder evenement!

Muziek Genre
✓ Pop/Top 40
✓ Dance & Club
✓ Nederlandstalig
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen/borrels, bruiloften en personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
Jill kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Jill maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist ( Repertoire) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.