Home

Kirsten

Kirsten

Biografie

Kirsten heeft twee conservatorium studies cum laude afgerond; eerst klassiek en een paar jaar later jazz & pop. Deze veelzijdigheid in stijlen maakt dat Kirsten zich heel gemakkelijk aanpast aan welk genre dan ook. Van pop tot funk, van klassiek tot jazz, dance of house, improvisatie en creativiteit zijn kenmerkend voor haar spel. Ze is een enthousiaste saxofoniste, met een lekkere sound, die er niet voor schroomt om mee te swingen met de muziek en contact te maken met het publiek door middel van haar spel en performance. Kirsten’s diversiteit is te horen wanneer ze de ene keer als solist speelt, dan weer met een DJ, met haar eigen jazzkwartet Kirsten’s Crew, of met een funkband, in het theater, met een pianoshow, maar ook met de Toppers (2017). Ze heeft een vrolijke uitstraling en is flexibel. Enkele highlights van Kirsten; Ibiza Xperience HMH, maandelijks in de Bulldog Palace Amsterdam,  Spijkerbroekengala, Horecava, Toppers in concert (Arena 2017).

Wat kunt u verwachten
Deze professionele saxofoniste is een echte verrijking op het podium. De liefde die zij voelt voor haar sax en de muziek neemt ze mee waar ze ook is. Een gepassioneerd saxofoniste.

Muziek Genre
✓ Dance, Lounge
✓ Jazz, Funk
✓ Pop en Allround
✓ Lounge
✓ Klassiek

Top 3 Specialiteiten
Clubs, Bruiloft, Bedrijfsfeest

Aanvullende Mogelijkheden
Kirsten kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere muzikanten en DJ’s.

Bijzonderheden
Kirsten maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Video Kirsten