Home

Lorrèn

Lorrèn

Biografie

Lorrèn staat bol van muzikaliteit, charme en rauwe randjes met een melancholieke ondertoon. Dit alles gegoten in een soul en pop jasje dat je herkent uit de muziek van Selah Sue, Adele, Corinne Bailey Rae en Amy Winehouse.
Al op jonge leeftijd heeft Lorrèn het muziekvirus te pakken. Door haar deelname aan het Junior Songfestival in 2004 weet de zangeres waar ze thuishoort: op het podium! Door keihard te werken stond ze in de jaren daarna op het podium met Ntjam Rosie, Ruben Hein, Sabrina Starke en Al Di Meola in de North Sea Jazz Club. Ook betoverde ze de afgelopen jaren het publiek van The Sugarfactory, Jazz Festival Delft en de Amsterdam ArenA met haar zang. Lorrèn is al twee jaar het gezicht van het collectief ‘Wicked Jazz Sounds’.

Wat kunt u verwachten
Als Lorrèn op het podium staat ontstaat er een goede vibe in de zaal. Met haar catchy melodie lijnen weet ze iedere keer mensen te betoveren.

Muziek Genre
✓ Jazz
✓ Soul
✓ Pop
✓ Funk
✓ Dance & Club
✓ House & Lounge
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en After Dinner Shows

Aanvullende Mogelijkheden
Lorrèn kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Lorrèn maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Lorrèn Video

Soundcloud Lorrèn