Home

MEX & EEV

MEX & EEV

Biografie

Het energieke duo MEX & EEV staat garant voor een powershow op het hoogste level! Deze eyecatchers hebben eind 2019 besloten hun muzikale kwaliteiten te bundelen wat direct resultaat opleverde: een eigentijdse, spetterende en perfecte mix van beats en vocals! In deze show staat de ongekende energie op nummer één. Professionaliteit, talent, interactie en plezier zijn de ingrediënten van dit duo.

Wat kunt u verwachten

Een powershow van 60 of 90 minuten waarbij deze prachtige dames inspelen op het soort evenement, de doelgroep en de wensen van hun opdrachtgevers.
Hits van toen en nu gecombineerd met de fijnste vocalen om het publiek volledig te betrekken bij de show. Met dit duo op het podium blijft de dansvloer nooit leeg!

Muziek Genre
✓ Top 40
✓ 80s/90s 2.0
✓ Commerciële Dance
✓ Commerciële House
✓ Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen/Personeelsfeesten, Bruiloften, Privéfeesten

Aanvullende mogelijkheden
Met extra special effects wordt het optreden van MEX & EEV nóg spectaculairder. Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden
MEX & EEV maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.