Home

Midnight Diamonds

Midnight Diamonds

Biografie

Glitter, glamour, 4 geweldige zangeressen en een wervelende show met zwierende jurken en swingende choreografieën. Let’s face it, all the good stuff happens at a Midnight Party!

Van Soul en Motown tot Disco en Latin, alles komt voorbij in deze unieke show vol power!
Deze dames zorgen met hits van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross en Gloria Estefan voor een avond vol muzikale hoogtepunten en een volle dansvloer. The Midnight Diamonds; een professionele en compleet verzorgde act die uw feest of evenement onvergetelijk maakt!

Wat kunt u verwachten
Deze vier prachtige dames zorgen voor een onvergetelijke, stijlvolle show. De grandeur van de grootste artiesten in een feestelijk jasje, besprenkeld met glitter en glamour!

Muziek Genre
✓ Soul
✓ Motown
✓ Disco
✓ Latin
✓ Pop & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bruiloft, Bedrijfsfeest, Borrels

Aanvullende Mogelijkheden
Tegen meerprijs bieden we bij de Midnight Diamonds de volgende mogelijkheden: Lied op maat, gepersonaliseerde voice-over, Openingsact van maximaal 10 minuten, Polaroid Camera inclusief kaders, confettishooters, Disco Dancefloor

Bijzonderheden
Midnight Diamonds maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Promo Video