Home

Miss Faith

Miss Faith

Biografie

Er zijn twee soorten artiesten, je kunt artiesten boeken en je kunt entertainment boeken. Miss Faith is het beste van beide werelden. Deze female DJ startte haar carrière op 16-jarige leeftijd in een populaire girlband. Een overvol schema met 1.000 optredens per jaar en een wekelijkse eigen TVshow. Haar jarenlange podiumervaring is duidelijk zichtbaar! Haar unieke mix van bekende EDM en zelf geproduceerde House is energiek en past naadloos in iedere line-up en op ieder evenement. Met Miss Faith boek je een echte ervaring!

Wat kunt u verwachten
Ieder weekend blaast Miss Faith het dak van diverse clubs met haar energieke beats. Ze draait muziek van sexy Deep House tot Dirty, Progressive House. Miss Faith bezit daarnaast een enorm breed repertoire dat zeer allround is en daarmee geschikt is voor ieder evenement. Met deze prachtige dame is een spetterende avond gegarandeerd.

Muziek Genre
✓ Dance, House
✓ Lounge
✓ Club
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Clubs, restaurants en personeelsfeesten

Aanvullende mogelijkheden
Miss Faith kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Miss Faith maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Miss Faith Video

Soundcloud