Home

Miss Sugaware

Miss Sugaware

Biografie

Betaald krijgen voor het doen van dat wat je het liefst doet… dat is het meeste geweldige gevoel dat een persoon kan krijgen, vindt Miss Sugaware. Met haar beeldschone uiterlijk is zij een van de meest opvallende DJ’s. En dankzij haar lekkere beats is ze ook een van de meest populaire. Gewapend met een megadosis vrouwelijkheid, een sexy uitstraling, schitterende kleding en de beste muziek onder haar arm is zij de ultieme artiest. Ze heeft gedraaid in alle grote clubs in Amsterdam en geschitterd op grote events in Spanje, Griekenland, Dubai, Suriname, Duitsland en Turkije.

Wat kunt u verwachten
Ze is een echte housefreak en houdt van gevoelige, opzwepende Groovy en Deep House, met een tintje Electro en Tech House. Ze draait als DJ alleen wat ze zelf echt goed vindt, waardoor ze een eigen sound heeft en die probeert ze over te dragen aan de mensen voor wie ze draait. Dit levert haar veel fans op en heeft haar ook bij menig publiek razend populair gemaakt.

Muziek Genre
Dance, House
R&B
Club en Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Clubs, restaurants en personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
Miss Sugaware kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Miss Sugaware maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen,
modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Miss Sugaware Video

Soundcloud Miss Sugaware