Home

Nicky Drummond

Nicky Drummond

Biografie

Nicky Drummond is een Britse DJ uit Newcastle upon Tyne. Tegenwoordig woont Nicky in Amsterdam. Ze begon als DJ in 1998, beginnend met een oude set met vinyl platenspelers en werkte onvermoeid aan haar vaardigheden. Sinds dat moment heeft ze zich ontwikkeld tot een échte all-rounder, in stijl en techniek.

Nicky heeft gedurende de jaren consistent gedraaid in bars en clubs, maar zij heeft ook een flinke dosis ervaring met festivals, bedrijfsevenementen en bruiloften in haar thuisland. Deze blonde dame bouwt en mixt iedere set live zodat zij zich volledig kan aanpassen aan het publiek en de sfeer die een evenement nodig heeft. Ze neemt het publiek mee op een reis en levert een elektrische lading die de dansvloer altijd vol krijgt. 

Wat kunt u verwachten
Met jaren aan ervaring is Nicky zo flexibel en allround als maar mogelijk is. Of u nu op zoek bent naar een club/bar DJ of een DJ voor uw bedrijfsevenement, voor een bruiloft of privéfeest; Nicky heeft de kennis, professionaliteit en charisma om van uw evenement een daverend succes te maken. Op deze manier weet u zeker dat ú kunt genieten van uw evenement, in de wetenschap dat voor de muziek wordt gezorgd.

Muziek Genre
✓ House
✓ Deephouse
✓ Dance
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Club(avond), Bedrijfsfeest, Borrels

Aanvullende Mogelijkheden
DJ Nicky Drummond kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Nicky Drummond maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften.