Home

Nikki

Nikki

Biografie

Nikki is geboren in Tilburg. Ze studeerde musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Ze was onder andere te zien in de musicals ‘de zangeres zonder naam’ en in ‘de Jantjes’ waarin ze de rol van Toffe Jans speelde. Afgelopen jaar speelde ze in de musical ‘Heerlijk duurt het langst’ als Pink. Ook was Nikki genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Award voor best aanstormend talent.

Wat kunt u verwachten
Nikki is te boeken als solo zangeres voor bijvoorbeeld een intermezzo of tijdens jullie grote dag, maar ook in combinatie met DJ en andere muzikanten. Daarnaast is Nikki onderdeel van duo ‘NIcely JAmmin”. Nikki is een prachtige, vrolijke verschijning en een zeer getalenteerd zangeres. Met haar eigen interpretatie op veel bekende songs weet zij altijd een een speciale touch toe te voegen aan een evenement.

Muziek Genre
✓ Jazz
✓ Soul
✓ Funk
✓ Dance
✓ Pop
✓ Musical
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Huwelijk en After Dinner Shows

Aanvullende Mogelijkheden
Nikki heeft een breed repertoire dat zij kan zingen als solo zangeres. Zij is daarnaast onderdeel van duo NIcely JAmmin’ en ze kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden

Bijzonderheden
Nikki maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Video