Home

Pascalle

Pascalle

Biografie

Van prachtige Aria’s tot swingende Fifties… Muziek was altijd al de passie van zangeres Pascalle. Als kind was zij in de ban van muziek uit de jaren 50. De mooie, pure geluiden en hier en daar een kraakje; dat was wat die muziek zo bijzonder maakte. Al op heel jonge leeftijd raakte Pascalle geïnspireerd door muziek van onder andere Bill Haley, Patsy Cline, Pat Boone, Frank Sinatra, Dean Martin en vele anderen. Op haar zestiende besloot ze vol voor het zingen te gaan. Via haar docente kreeg ze naast haar liefde voor oldies ook het ‘operavirus’ te pakken. Pascalle is breed inzetbaar op iedere gelegenheid en gaat gekleed in de stijl die past bij uw evenement. Deze allround zangeres beschikt niet alleen over een prachtige stem, maar ook over een dijk van een performance!

Wat kunt u verwachten
Pascalle heeft niet alleen een prachtige stem met groot bereik maar zij is ook een stralende persoonlijkheid op het podium.

Muziek Genre
✓ Fifties
✓ Aria’s
✓ Jazz
✓ Pop
✓ Klassiek
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bruiloft en (After) Dinner Shows, Ceremonie

Aanvullende Mogelijkheden
Pascalle kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere muzikanten zoals een pianiste en violiste. Daarnaast kan zij ook een speciale Oldies act verzorgen.

Bijzonderheden
Pascalle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

 

Video Pascalle