Home

Rachel

Rachel

Biografie

De naam Rachel Kramer wordt al jarenlang in één adem genoemd met K-otic en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ja, ze was ooit onderdeel van K-otic, waarmee ze grote hits scoorde en Platina albums in ontvangst mocht nemen; de popgroep waarmee ze in 2016 een korte comeback maakte en in een uitverkochte AFAS Live stond. In al die jaren maakte ze nooit haar eigen muziek. Zelfgeschreven pop/countrynummers, op een album dat haar naam draagt, dat was al die jaren haar droom. Nu dat ze 50 kilo is afgevallen is ze weer helemaal back! De all-rounder kan alles zingen en door haar ervaring straalt ze wanneer ze het podium opgaat.

Wat kunt u verwachten
Rachel staat garant voor een energiek optreden. Deze stralende persoonlijkheid heeft van het podium haar thuis gemaakt! Ze kan ook prachtige, emotionele ballads zingen; een échte allrounder dus!

Muziek Genre
✓ Pop
✓ Top 40
✓ Dance & Club
✓ Country
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement/borrel, Bruiloft en Personeelsfeest

Aanvullende Mogelijkheden
Rachel kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere muzikanten zoals een pianiste en violiste. Daarnaast kan zij ook een speciale Oldies act verzorgen.

Bijzonderheden
Rachel maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Een greep uit de setlist is hieronder te vinden. Volledige setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Setlist
How deep is you love
Show me love
Came here for love
Rihanna medley mixed met jaren 90
Dont let go house mix
Deeper love
One Dance
Jaren 90 house mix alle grote hits
You dont know me
Sweet dreams

Rachel zingt ontzettend veel nummers. Zij heeft heel veel banden zelf en kan eigenlijk alles zingen. Dit is slechts een indicatie.


Video Rachel