Home

Secret Angel

Secret Angel

Biografie

Secret Angel, echte naam Raveena Mathoera, is een 18-jarige Nederlandse DJ uit Delft. Haar passie voor muziek openbaarde zich toen zij 14 jaar oud was. Muziek maken en luisteren waren toen al haar grootste passies. De vader van Raveena leerde haar zingen en keyboard spelen. Toen zij 15 werd, begon ze haar DJ carrière, geïnspireerd door haar grote idool Afrojack! In oktober van dat jaar begon ze met DJ lessen aan de Pioneer DJ School.

Wanneer Secret Angel niet achter de draaitafel staat, is zij toegewijd aan het produceren van haar eigen tracks samen met haar ‘mystery producer’. Secret Angel’s eerste track is inmiddels gelanceerd. Ook is deze schoonheid heel sportief met een kick-ass talent in Taekwando!

Wat kunt u verwachten
Haar motto is ‘flashy but classy’! Je moet origineel zijn en opvallen; je kansen grijpen maar altijd met klasse. Dat is dan ook wat Secret Angel doet, van ieder evenement weet zij iets knallends te maken. Raveena is een échte entertainer met altijd een set met klasse op zak!

Muziek Genre
✓ House
✓ Dance
✓ Lounge, Club
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Sportevents

Aanvullende Mogelijkheden
Secret Angel kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Secret Angel maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, ·       Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

 

SOUNDCLOUD:
https://soundcloud.com/officialsecretangel

FB LIKE PAGE:
https://www.facebook.com/djsecretangel/

WEBSITE:
http://www.prolimitz.com/#!/home

YOUTUBE ACCOUNT:
https://www.youtube.com/channel/UCCyht6uUdJvQL6B7v1mLl8g