Menu

DDD band boeken van Dames Draaien Door, voor ieder feest

DDD band boeken van Dames Draaien Door, voor ieder feest

Op zoek naar meer dan alleen een DJ? Wil je het beste van twee werelden en ga je zowel voor een DJ én een live artiest? Groot gelijk, want de combinaties van de beste Female DJ’s van het land én daarbij topartiesten, geven jouw evenement iets magisch, iets sprankelends, iets wat gewoon niet in 1 woord te omschrijven is. Welke combinatie kies jij?

Pure Vrouwen Power

Uiteraard is ook in dit geval de vrouwen power van een hoog gehalte! Een Female DJ (of zelfs meer dan 1) die samen met een saxofoniste, een violiste, een pianiste, een percussioniste of vocaliste een show neerzet getuigt van heel veel vrouwelijke energie die jouw evenement naar een hoger level brengt. Een level waar je wilt vertoeven en uren wilt verblijven… 

‘Onze Female DJ’s en artists zijn elegant, hoogopgeleid, professioneel en ervaren entertainers’

Veel meer dan een Coverband

Natuurlijk kan je gewoon een coverband uitnodigen, maar juist de combinatie met onze professionele DJ’s geeft jouw bedrijfsevenement, clubavond of misschien wel bruiloft een heel andere sfeer. Origineler kan het niet en de energie die hier spontaan uit ontstaat zal jouw gasten zeker raken. 

Een band voor iedere gelegenheid én repertoire

Omdat de dames veel ervaring hebben op diverse uitéénlopende locaties en met diverse muziekgenres, kan de band voor iedere gelegenheid dé optie zijn. Met de vrouwelijke touch maak je de avond (of dag natuurlijk) anders dan anders. Muziekgenres waar je aan zou kunnen denken, zijn:

 • Dance
 • House
 • Lounge
 • Club
 • Commercieel en allround

Muzikale specialiteiten voor ieder soort feest

Hou je wel van iets speciaals? De stijlvolle dames zorgen voor een optreden die zowel elegant als sexy is. Zowel chique als sensationeel. De sublieme onderlinge samenwerking zorgt voor een show waar het enthousiasme vanaf spat. Natuurlijk is de mix van DJ’s en artiesten helemaal af te stemmen op jouw soort evenement. Heb je een diner? Dan geeft een lounge DJ met een vocalist een prachtige sfeer. Maar voor jouw festival heb je waarschijnlijk veel meer trek in meer dan dat en ga je bijvoorbeeld voor de combinatie van een DJ, een saxofoniste, een percussioniste en een vocaliste. Kies de combinatie die voor jou het mooiste is!

Welke DDD band boeken?

De Dames Draaien Door Band biedt drie opties, namelijk:

 • DDD Dynamic
 • DDD Grand
 • DDD Ultimate

DDD Dynamic boeken

Je wilt een DJ met een spetterende show. Maar livemuziek geeft weer een heel andere vibe. Wat kies je? De keuze is eigenlijk helemaal niet te maken. Hoeft ook niet! De DDD band boeken geeft je beide opties in 1 reservering. Kies je voor de DDD Dynamic dan heb je een Female DJ met 2 artiesten. Aan jou welke artiesten dit zijn. De DDD Dynamic is in het bijzonder geschikt voor jouw bruiloft of ander privéfeest, voor op de beurs of een bedrijfsevenement.

DDD Grand boeken

Een Female DJ in combinatie met drie artiesten, dat is de DDD Grand. Waarbij je de keuze hebt aan verschillende soorten muzikanten. Ga je voor een snufje disco, een vleugje soul en vooral sexy House muziek? Juist door de combinatie van een DJ en live artiesten kan je een muzikale reis maken! Kies de DDD Grand voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsevenement, beurs of (Jazz)festival!

DDD Ultimate boeken

De grootste bezetting van de band valt onder de DDD Ultimate. Hierbij boek je 1 of meer vrouwelijke DJ’s en deze word(en) aangevuld met de muzikanten. En dat is nog niet alles, want de Ultimate kan ook nog eens aangevuld worden met danseressen! Of wat dacht je van een Female VJ. Voor jouw (Jazz) festival, bedrijfsevenement of beurs is de DDD Ultimate uitermate geschikt.

De DDD band boeken: waarom zou je?

Stijlvol, sexy, origineel en sensationeel. Zomaar wat begrippen die van toepassing zijn op de DDD band. Zomaar wat begrippen die meteen verklaren waarom deze band zorgt voor een heel andere vibe dan een standaard DJ-show. Kies je voor een avondvullende act? Wil je nog meer technisch support van onze kant? Of heb je andere wensen? Benader ons en wij maken van jouw feest een onvergetelijk evenement!

‘De dames weten hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen’

Boek nu!

Op zoek dus naar een speciale show voor jouw feest, clubavond, bruiloft, bedrijfsborrel of wat voor evenement dan ook? Wil je zeker weten dat er nog lang wordt gesproken over jouw happening? Waarom heb je dan ondertussen niet allang die DDD Band besproken? Voor je het weet hebben ze geen tijd meer voor je. Want dat ze populair zijn mag duidelijk zijn! Wacht niet langer en boek gewoon NU!

Bekijk andere DJ's

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp