Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

De Dames Draaien Door Band

Op zoek naar meer dan alleen een DJ? Wil je het beste van twee werelden en ga je zowel voor een DJ én een live artiest? Groot gelijk, want de combinaties van de beste Female DJ’s van het land én daarbij topartiesten, geven jouw evenement iets magisch, iets sprankelends, iets wat gewoon niet in 1 woord te omschrijven is. Welke combinatie kies jij?

Pure Vrouwen Power

Uiteraard is ook in dit geval de vrouwen power van een hoog gehalte! Een Female DJ (of zelfs meer dan 1) die samen met een saxofoniste, een violiste, een pianiste, een percussioniste of vocaliste een show neerzet getuigt van heel veel vrouwelijke energie die jouw evenement naar een hoger level brengt. Een level waar je wilt vertoeven en uren wilt verblijven… 

‘Onze Female DJ’s en artists zijn elegant, hoogopgeleid, professioneel en ervaren entertainers’

Veel meer dan een Coverband

Natuurlijk kan je gewoon een coverband uitnodigen, maar juist de combinatie met onze professionele DJ’s geeft jouw bedrijfsevenement, clubavond of misschien wel bruiloft een heel andere sfeer. Origineler kan het niet en de energie die hier spontaan uit ontstaat zal jouw gasten zeker raken. 

Een band voor iedere gelegenheid én repertoire

Omdat de dames veel ervaring hebben op diverse uitéénlopende locaties en met diverse muziekgenres, kan de band voor iedere gelegenheid dé optie zijn. Met de vrouwelijke touch maak je de avond (of dag natuurlijk) anders dan anders. Muziekgenres waar je aan zou kunnen denken, zijn:

  • Dance
  • House
  • Lounge
  • Club
  • Commercieel en allround

Muzikale specialiteiten voor ieder soort feest

Hou je wel van iets speciaals? De stijlvolle dames zorgen voor een optreden die zowel elegant als sexy is. Zowel chique als sensationeel. De sublieme onderlinge samenwerking zorgt voor een show waar het enthousiasme vanaf spat. Natuurlijk is de mix van DJ’s en artiesten helemaal af te stemmen op jouw soort evenement. Heb je een diner? Dan geeft een lounge DJ met een vocalist een prachtige sfeer. Maar voor jouw festival heb je waarschijnlijk veel meer trek in meer dan dat en ga je bijvoorbeeld voor de combinatie van een DJ, een saxofoniste, een percussioniste en een vocaliste. Kies de combinatie die voor jou het mooiste is!

Welke DDD band boeken?

De Dames Draaien Door Band biedt drie opties, namelijk:

  • DDD Dynamic
  • DDD Grand
  • DDD Ultimate

DDD Dynamic boeken

Je wilt een DJ met een spetterende show. Maar livemuziek geeft weer een heel andere vibe. Wat kies je? De keuze is eigenlijk helemaal niet te maken. Hoeft ook niet! De DDD band boeken geeft je beide opties in 1 reservering. Kies je voor de DDD Dynamic dan heb je een Female DJ met 2 artiesten. Aan jou welke artiesten dit zijn. De DDD Dynamic is in het bijzonder geschikt voor jouw bruiloft of ander privéfeest, voor op de beurs of een bedrijfsevenement.

DDD Grand boeken

Een Female DJ in combinatie met drie artiesten, dat is de DDD Grand. Waarbij je de keuze hebt aan verschillende soorten muzikanten. Ga je voor een snufje disco, een vleugje soul en vooral sexy House muziek? Juist door de combinatie van een DJ en live artiesten kan je een muzikale reis maken! Kies de DDD Grand voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsevenement, beurs of (Jazz)festival!

DDD Ultimate boeken

De grootste bezetting van de band valt onder de DDD Ultimate. Hierbij boek je 1 of meer vrouwelijke DJ’s en deze word(en) aangevuld met de muzikanten. En dat is nog niet alles, want de Ultimate kan ook nog eens aangevuld worden met danseressen! Of wat dacht je van een Female VJ. Voor jouw (Jazz) festival, bedrijfsevenement of beurs is de DDD Ultimate uitermate geschikt.

De DDD band boeken: waarom zou je?

Stijlvol, sexy, origineel en sensationeel. Zomaar wat begrippen die van toepassing zijn op de DDD band. Zomaar wat begrippen die meteen verklaren waarom deze band zorgt voor een heel andere vibe dan een standaard DJ-show. Kies je voor een avondvullende act? Wil je nog meer technisch support van onze kant? Of heb je andere wensen? Benader ons en wij maken van jouw feest een onvergetelijk evenement!

‘De dames weten hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen’

Boek nu!

Op zoek dus naar een speciale show voor jouw feest, clubavond, bruiloft, bedrijfsborrel of wat voor evenement dan ook? Wil je zeker weten dat er nog lang wordt gesproken over jouw happening? Waarom heb je dan ondertussen niet allang die DDD Band besproken? Voor je het weet hebben ze geen tijd meer voor je. Want dat ze populair zijn mag duidelijk zijn! Wacht niet langer en boek gewoon NU!

Dames Draaien Door