Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Amica Nova

Een vrouwelijke DJ boeken bij De Dames Draaien Door is een feestje. Want elke Female DJ die je bij ons kunt boeken is een professional, met ieder natuurlijk wel haar eigen kwaliteiten. Zo ook DJ Amica Nova. Professioneel op haar eigen unieke manier. En daarom wilden wij weleens weten waarom DJ Amica Nova boeken het ultieme idee is om te doen. Wat maakt haar anders dan de anderen? Wie is ze en wat is er zo leuk aan DJ zijn?

(Inter)nationaal en lekker groots…

DJ Amica Nova, in het dagelijks leven Pamela, houdt van Nederland… maar is minstens net zo blij in het buitenland. En dat buitenlandse draagt ze dan ook op meer manieren met zich mee. Hoewel geboren in Nijmegen, woont ze gedeeltelijk in Siebengewald en in Italië (bij Rome in de buurt). Maar eveneens als DJ vindt ze het heerlijk om gewoon in Nederland, maar ook ver daarbuiten te draaien. Als we haar vragen welke plek voor haar het meest bijzonder was om te draaien, kan ze zelfs niet kiezen! Draaien van een wolkenkrabber in London of toch die club in Shibuya in Japan of toch… Moeilijk kiezen als je zoveel leuke dingen al op je naam hebt staan! En als je dan ook nog bedenkt dat ze naast het draaien een eigen winkel beheert én een hbo-studie doet, dan weet je dat DJ Amica Nova boeken betekent dat je een bijzondere vrouw op je evenement hebt rondlopen… Een Female DJ die begon als danseres en zo in aanraking kwam met de entertainwereld. Een entertainwereld die zij met liefde in haar hart sloot! En inmiddels is ze wekelijks op uiteenlopende locaties (zowel nationaal als internationaal) aan het draaien. 

‘Waar ik het liefst draai? Op een groot festival, ik hou van de gehele atmosfeer van een goede licht- en vuurshow, choreografie en energie’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Amica Nova draait vooral op bedrijfsevenementen en besloten feesten, maar als ze heel eerlijk is gaat haar hart het meest tekeer op grote festivals. De hele atmosfeer die er bij zo’n evenement hangt geeft haar energie. De licht- en vuurshow, de choreografie, de energie: het brengt haar helemaal in haar element. Het samen spelen met muzikanten vindt ze eveneens heerlijk. De dynamiek die dan ontstaat en natuurlijk ook hierin het showelement vindt Pamela geweldig. En Pamela, wat doe je het liefst zelf als je uitgaat? Dat is niet moeilijk om te kiezen, DJ Amica Nova kiest ook dan voor een festival. Een festival liefhebber op alle fronten dus! En dat is nog niet alles, want haar eigen geproduceerde tracks worden door collega-DJ’s graag ook ten gehore gebracht!

DJ Amica Nova boeken

DJ Amica Nova weet overal haar draai te vinden en is dan ook een echte allround DJ te noemen, maar onder haar specialiteiten vallen:

  • Dance & House
  • Lounge
  • Club
  • Allround
  • Commercieel 
  • Electro Beats

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Personeelsfeesten

Je kunt DJ Amica Nova boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Amica Nova hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Life Is short, smile while you still have teeth’

Boek DJ Amica Nova nu!

Haar lijfspreuk vertelt misschien wel het meest wie Pamela is: Life Is short, smile while you still have teeth. Want ze geniet en laat ook jou meegenieten! DJ Amica Nova boeken doe je eenvoudig via DDD. Haar vrolijke en energieke draaistijl zal ook van jouw evenement een machtige happening maken! Dus vertel, waar wacht je nog op?

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door