Menu

DJ Amica Nova boeken

DJ Amica Nova boeken

Een vrouwelijke DJ boeken bij De Dames Draaien Door is een feestje. Want elke Female DJ die je bij ons kunt boeken is een professional, met ieder natuurlijk wel haar eigen kwaliteiten. Zo ook DJ Amica Nova. Professioneel op haar eigen unieke manier. En daarom wilden wij weleens weten waarom DJ Amica Nova boeken het ultieme idee is om te doen. Wat maakt haar anders dan de anderen? Wie is ze en wat is er zo leuk aan DJ zijn? test test 123

(Inter)nationaal en lekker groots…

DJ Amica Nova, in het dagelijks leven Pamela, houdt van Nederland… maar is minstens net zo blij in het buitenland. En dat buitenlandse draagt ze dan ook op meer manieren met zich mee. Hoewel geboren in Nijmegen, woont ze gedeeltelijk in Siebengewald en in Italië (bij Rome in de buurt). Maar eveneens als DJ vindt ze het heerlijk om gewoon in Nederland, maar ook ver daarbuiten te draaien. Als we haar vragen welke plek voor haar het meest bijzonder was om te draaien, kan ze zelfs niet kiezen! Draaien van een wolkenkrabber in London of toch die club in Shibuya in Japan of toch… Moeilijk kiezen als je zoveel leuke dingen al op je naam hebt staan! En als je dan ook nog bedenkt dat ze naast het draaien een eigen winkel beheert én een hbo-studie doet, dan weet je dat DJ Amica Nova boeken betekent dat je een bijzondere vrouw op je evenement hebt rondlopen… Een Female DJ die begon als danseres en zo in aanraking kwam met de entertainwereld. Een entertainwereld die zij met liefde in haar hart sloot! En inmiddels is ze wekelijks op uiteenlopende locaties (zowel nationaal als internationaal) aan het draaien. 

‘Waar ik het liefst draai? Op een groot festival, ik hou van de gehele atmosfeer van een goede licht- en vuurshow, choreografie en energie’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Amica Nova draait vooral op bedrijfsevenementen en besloten feesten, maar als ze heel eerlijk is gaat haar hart het meest tekeer op grote festivals. De hele atmosfeer die er bij zo’n evenement hangt geeft haar energie. De licht- en vuurshow, de choreografie, de energie: het brengt haar helemaal in haar element. Het samen spelen met muzikanten vindt ze eveneens heerlijk. De dynamiek die dan ontstaat en natuurlijk ook hierin het showelement vindt Pamela geweldig. En Pamela, wat doe je het liefst zelf als je uitgaat? Dat is niet moeilijk om te kiezen, DJ Amica Nova kiest ook dan voor een festival. Een festival liefhebber op alle fronten dus! En dat is nog niet alles, want haar eigen geproduceerde tracks worden door collega-DJ’s graag ook ten gehore gebracht!

DJ Amica Nova boeken

DJ Amica Nova weet overal haar draai te vinden en is dan ook een echte allround DJ te noemen, maar onder haar specialiteiten vallen:

 • Dance & House
 • Lounge
 • Club
 • Allround
 • Commercieel 
 • Electro Beats

Haar 3 specialiteiten zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Clubavonden
 • Personeelsfeesten

Je kunt DJ Amica Nova boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Amica Nova hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Life Is short, smile while you still have teeth’

Boek DJ Amica Nova nu!

Haar lijfspreuk vertelt misschien wel het meest wie Pamela is: Life Is short, smile while you still have teeth. Want ze geniet en laat ook jou meegenieten! DJ Amica Nova boeken doe je eenvoudig via DDD. Haar vrolijke en energieke draaistijl zal ook van jouw evenement een machtige happening maken! Dus vertel, waar wacht je nog op?

Bekijk andere DJ's

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp