Menu

DJ Eno-C boeken

DJ Eno-C boeken

DJ Eno-C heeft een leven wat zich afspeelt in heel afwisselende decors. Een veelzijdige dame, wat je ook terug hoort in haar muziek. Want improvisatie is iets waar DJ Eno-C warm voor loopt! DJ Eno-C boeken is dan ook een aanrader als je op zoek bent naar meer dan ‘weer een leuke Clubavond’. Een internationale DJ, die daarnaast ook al regelmatig op tv te zien geweest is. Zoals bij Humberto Tan, de 5 Uurshow en Het Mooiste Meisje Van De Klas. Wie is die DJ Eno-C en wat maakt haar dan zo speciaal? 

Je moet zelf de slingers ophangen

Deze uitspraak komt uit haar mond en verklaart meteen waarom ze is zoals ze is. Nathalie, zoals ze overdag heet, is veel meer dan alleen maar DJ. Ze leeft haar dromen! Als kind wilde ze graag dokter worden, inmiddels is ze operatieassistent. Maar ook nog fotomodel, hostess en niet te vergeten moeder! Als we haar vragen wat het mooiste is wat ze meegemaakt heeft, verklaart ze dan ook dat dat de geboorte van haar dochtertje is! DJ Eno-C draait al sinds augustus ’99. Nathalie vertelt dat ze graag danste en eigen choreografieën maakte, waarbij haar broer de mixen erbij maakte. Toen ze eenmaal uitging zag ze een DJ aan het werk en was haar interesse in het vak gewekt. Gelukkig maar, want anders konden we nu niet genieten van haar en deze prachtige Female DJ boeken voor onze evenementen! Haar draaistijl is vooral te omschrijven als sexy, funky, pumping deep House, House & Tech-house. Maar ook als allround DJ is ze de perfecte keuze. 

‘Leef je dromen, droom niet je leven!’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Eno-C draait graag en wordt vaak gevraagd voor zakelijke evenementen en privéfeesten in zowel binnen- als buitenland. Ook in clubs is ze vaak te vinden. Maar wat vindt ze zelf nu het meest uitdagend om te draaien? Eigenlijk is haar antwoord al wel te verwachten, want een sprankelende Female DJ als zij houdt vanzelfsprekend van feesten waar het dak eraf gaat! Maar optredens met muzikanten erbij, daar smult ze eveneens van! En privé, beste Nathalie, waar ga je dan het liefste heen? ‘Naar festivals of een mooie club met goede muziek of een leuke bar/restaurant.’ En wanneer ben jij het meest in je element? ‘Bij lekker weer, goede sfeer, lieve mensen en gezelligheid.’ De beste ingrediënten voor een mooi feest dus! Welke optredens zal ze zelf niet snel vergeten? DJ Eno-C kan eigenlijk niet kiezen en zegt dat ze dan een compleet boek zal moeten schrijven om alles te kunnen vertellen. Maar oké, om een paar voorbeelden te noemen geeft ze Eilat, Cavo Paradiso Mykonos, Miami, New York en Tokio aan. Alleen dit is al een lijstje om onder de indruk van te zijn! 

DJ Eno-C boeken

DJ Eno-C boeken betekent één van de bekendste Female DJ’s boeken die ons land rijk is. Uiteraard kan je haar boeken voor ieder evenement, maar de music genres waar je aan kunt denken zijn:

 • Groovy Sexy House Music
 • Dance 
 • Lounge
 • (Deep)House
 • Commercieel en allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Clubavonden
 • Bruiloften

Je kunt DJ Eno-C boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten, waardoor een optreden nog origineler en uitdagender wordt.

Bijzonderheden: In de rider die DJ Eno-C hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Music is the answer’

Boek DJ Eno-C nu!

Muziek als antwoord: beter kan je het inderdaad niet zeggen. En DJ Eno-C kan die muziek naar een hoger niveau tillen zodat ook jouw evenement naar een hoger level opgeschaald wordt. Boek DJ Eno-C dan ook als jij op zoek bent naar een vrouwelijke DJ die niet alleen weet hoe ze haar eigen dromen waar moet maken, maar ook die van jou op jouw evenement! Aarzel niet langer, want voor je het weet gaat een ander met haar er vandoor…

Bekijk andere DJ's

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp