Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Kit-T

DJ Kit-T, misschien zegt de naam je wel iets? In de media is ze namelijk uitgeroepen tot de meest succesvolle Female DJ! Hierdoor kreeg ze optredens bij o.a. De Toppers en je kunt haar ook gehoord hebben in haar eigen radioshow op Power FM. DJ Kit-T houdt van gezelligheid en humor en dat proef je aan alles wat ze doet. DJ Kit-T boeken betekent tekenen voor een evenement wat aansluit bij de verwachtingen van de gasten. Door haar ervaringen op heel uiteenlopende locaties kan je alle kanten met haar op. Dus vertel eens, DJ Kit-T, waar heb je al die ervaring vandaan gehaald en waar word je zelf gelukkig van? 

Het vak ingerold, om nooit meer op te houden

Eigenlijk was het helemaal niet de droom van Kitty, zoals ze eigenlijk heet, om DJ te worden. Ze wilde dierenarts worden of piloot! Uiteindelijk werd ze advocaat. Maar toen ze in haar eigen café de melding kreeg dat de DJ ziek was, sprong ze noodgedwongen zelf achter de draaitafel. Dat verliep zo goed dat ze vaker ging draaien. Eerst enkel op de donderdag, maar de drie weekendavonden volgden al snel. Na zo’n acht jaar kwamen er de verzoeken om op festivals en andere feesten te komen draaien. Inmiddels zijn we vele jaren verder (ze is al sinds 2004 DJ) en heeft ze haar eigen stijl helemaal te pakken. Of het nu om Housy gaat of gewoon allround: ze draait er haar hand niet voor om! En de Loungy Ibiza stijl mag ze zeker ook graag neerzetten. Over Ibiza gesproken: als we haar vragen wat ze de meest bijzondere ervaring vindt als DJ komt ook Ibiza om de hoek kijken. Draaien op Ibiza was haar droom die werkelijkheid werd in Club Lio. Daarna komt haar optreden in China, in Shenzhen. En haar eigen producties? Die zijn er zeker ook en worden dan ook uitgebracht. Wat van de meest succesvolle Female DJ ook wel te verwachten is.

‘Dat ik mensen ultiem zie genieten, dan krijg ik vleugels’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Kit-T boeken betekent dus veel ervaring op je feest uitnodigen. Iemand die het heerlijk vindt om de juiste vibe te creëren. Waar ze zelf ook weer van geniet. Als we haar vragen waar ze zelf het liefste draait, geeft ze geen locatie als antwoord. Maar zegt: ‘Moeilijk te zeggen! Ik denk op feesten waar ik echt mijn eigen ding kan doen en ik de mensen daar ultiem van zie genieten. Dan krijg ik vleugels!’ DJ Kit-T weet zich dan ook als geen ander in te leven in de sfeer van de avond en dat is te merken! Zo vindt ze het ook heerlijk om met muzikanten live te spelen. Volgens Kitty maakt dat de muziek nog veel intenser. En ze vindt het ook gewoon leuk om met een team te werken. De locaties waar ze draait liggen verspreid door heel Nederland en eveneens in het buitenland kan je DJ Kit-T boeken. Sinds ze moeder is heeft ze een switch gemaakt van Clubs naar luxe privéfeesten en Corporate Events. 

DJ Kit-T boeken

DJ Kit-T boeken kan voor ieder event, maar de muziekgenres waar je aan kunt denken zijn:

  • Dance & House
  • Lounge
  • Club
  • Commercieel en allround

Haar 4 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Jubilea
  • Bruiloften

Je kunt DJ Kit-T boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten, wat de beleving nog intenser maakt volgens Kitty zelf. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Kit-T hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

‘Leven en laten leven’

Boek DJ Kit-T nu!

Jouw event tot grote hoogte tillen? Dan kies je toch voor deze succesvolle dame, met een hart voor haar toehoorders. Die inspringt op de sfeer van de avond en niet rust voordat iedereen de juiste mood te pakken heeft. Leven en laten leven (haar lijfspreuk)… ook op de dansvloer zullen we maar zeggen. Boeken dus voordat je te laat bent!

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door