Menu

DJ Kit-T boeken

DJ Kit-T boeken

DJ Kit-T, misschien zegt de naam je wel iets? In de media is ze namelijk uitgeroepen tot de meest succesvolle Female DJ! Hierdoor kreeg ze optredens bij o.a. De Toppers en je kunt haar ook gehoord hebben in haar eigen radioshow op Power FM. DJ Kit-T houdt van gezelligheid en humor en dat proef je aan alles wat ze doet. DJ Kit-T boeken betekent tekenen voor een evenement wat aansluit bij de verwachtingen van de gasten. Door haar ervaringen op heel uiteenlopende locaties kan je alle kanten met haar op. Dus vertel eens, DJ Kit-T, waar heb je al die ervaring vandaan gehaald en waar word je zelf gelukkig van? 

Het vak ingerold, om nooit meer op te houden

Eigenlijk was het helemaal niet de droom van Kitty, zoals ze eigenlijk heet, om DJ te worden. Ze wilde dierenarts worden of piloot! Uiteindelijk werd ze advocaat. Maar toen ze in haar eigen café de melding kreeg dat de DJ ziek was, sprong ze noodgedwongen zelf achter de draaitafel. Dat verliep zo goed dat ze vaker ging draaien. Eerst enkel op de donderdag, maar de drie weekendavonden volgden al snel. Na zo’n acht jaar kwamen er de verzoeken om op festivals en andere feesten te komen draaien. Inmiddels zijn we vele jaren verder (ze is al sinds 2004 DJ) en heeft ze haar eigen stijl helemaal te pakken. Of het nu om Housy gaat of gewoon allround: ze draait er haar hand niet voor om! En de Loungy Ibiza stijl mag ze zeker ook graag neerzetten. Over Ibiza gesproken: als we haar vragen wat ze de meest bijzondere ervaring vindt als DJ komt ook Ibiza om de hoek kijken. Draaien op Ibiza was haar droom die werkelijkheid werd in Club Lio. Daarna komt haar optreden in China, in Shenzhen. En haar eigen producties? Die zijn er zeker ook en worden dan ook uitgebracht. Wat van de meest succesvolle Female DJ ook wel te verwachten is.

‘Dat ik mensen ultiem zie genieten, dan krijg ik vleugels’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Kit-T boeken betekent dus veel ervaring op je feest uitnodigen. Iemand die het heerlijk vindt om de juiste vibe te creëren. Waar ze zelf ook weer van geniet. Als we haar vragen waar ze zelf het liefste draait, geeft ze geen locatie als antwoord. Maar zegt: ‘Moeilijk te zeggen! Ik denk op feesten waar ik echt mijn eigen ding kan doen en ik de mensen daar ultiem van zie genieten. Dan krijg ik vleugels!’ DJ Kit-T weet zich dan ook als geen ander in te leven in de sfeer van de avond en dat is te merken! Zo vindt ze het ook heerlijk om met muzikanten live te spelen. Volgens Kitty maakt dat de muziek nog veel intenser. En ze vindt het ook gewoon leuk om met een team te werken. De locaties waar ze draait liggen verspreid door heel Nederland en eveneens in het buitenland kan je DJ Kit-T boeken. Sinds ze moeder is heeft ze een switch gemaakt van Clubs naar luxe privéfeesten en Corporate Events. 

DJ Kit-T boeken

DJ Kit-T boeken kan voor ieder event, maar de muziekgenres waar je aan kunt denken zijn:

 • Dance & House
 • Lounge
 • Club
 • Commercieel en allround

Haar 4 specialiteiten zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Clubavonden
 • Jubilea
 • Bruiloften

Je kunt DJ Kit-T boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten, wat de beleving nog intenser maakt volgens Kitty zelf. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Kit-T hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

‘Leven en laten leven’

Boek DJ Kit-T nu!

Jouw event tot grote hoogte tillen? Dan kies je toch voor deze succesvolle dame, met een hart voor haar toehoorders. Die inspringt op de sfeer van de avond en niet rust voordat iedereen de juiste mood te pakken heeft. Leven en laten leven (haar lijfspreuk)… ook op de dansvloer zullen we maar zeggen. Boeken dus voordat je te laat bent!

Veelgestelde vragen

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 9 / 10

ter gelegenheid van mijn verjaardag hebben de dames het diner dansant uitstekend begeleid. Van rustige muziek tijdens ontvangst van de gasten tot opzwepende swingmuziek aan het slot. Het hele team was ruimschoots op tijd voor opbouw en soundcheck. Gasten complimenteren voor de muzikale ondersteuning bij het feest. een aanrader.

anoniem, Ulvenhout
Geplaatst op 28 december 2023
★★★★★ - 9 / 10

Wij hebben enorm genoten van de energie die de DJ en Saxofonist vertolkten. Dit heeft ons event mede tot een succes hebben gemaakt.

Marlies, Amsterdam
Geplaatst op 19 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Voor het 125-jarig jubileum van de Rabobank hadden we wat sfeermakers nodig. De DamesDraaienDoor waren de echte sfeermakers van het feest met goede muziek en interactie met het publiek.

Sam, Oss
Geplaatst op 13 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Hele diepe buiging meiden wat jullie hebben veroorzaakt bij onze familie en vrienden. Deze avond was een feest van herkenning voor iedere leeftijd. Jullie mooie zang, vioolspel en sax die de mooiste tonen eruit gooide en niet vergeten de DJ die de hele avond alles aan elkaar draaide.

Carlo, Andijk
Geplaatst op 19 november 2023
★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp