Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Mex Ray

DJ Mex Ray boeken is kiezen voor een Female DJ die al op heel veel plekken gedraaid heeft, dwars door Europa (en verder) heen. Een festival, een bedrijfsborrel of ander bedrijfsevenement of als een korte act: DJ Mex Ray is altijd de juiste keuze. Wie is deze DJ en waarom zouden we juist voor haar moeten kiezen?

Als je veel ambitie hebt…

DJ Mex Ray, ook wel gewoon Maxime genoemd, heeft al heel wat draaiuurtjes achter zich. Door haar spontaniteit en uiteraard haar skills als DJ werd ze huis DJ in Hongarije, om precies te zijn in Siofok. Het jaar daarna (het is dan 2017) draaide ze in Frankrijk bij ‘Enter the Waves’ om dit twee jaar later in Marokko te doen! En o ja, Frankrijk pakte ze hetzelfde jaar ook nog een keer mee. Festivals en andere grote feesten vindt ze heerlijk om als DJ te mogen vertoeven. Ga je DJ Mex Ray boeken, dan boek je een DJ/producer die eveneens werkt aan de release van haar eigen muziek! Maar hoe is Maxime ooit begonnen? Ze vertelt dat haar eerste optreden eigenlijk hilarisch was. En uiteraard spannend. Ze belandde in een club zonder ervaring en zou wel even een skihut-avond ervan maken. Volgens haar eigen zeggen was het een bijzondere ervaring… Overigens past haar mooiste ervaring hier dan weer wel bij. Want dat was in een echt skigebied: draaien op La Folie Douce! Draaien tussen de skiërs en snowboarders. Waar ze zich helemaal één kon voelen met het publiek.

‘Geniet van het leven, want het duurt maar even’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

De lijfspreuk van DJ Mex Ray maakte ons wel nieuwsgierig. Want als je geniet van het leven, dan zal je ook moeten weten waar jij zelf dan van genieten kunt. Dus, DJ Mex Ray, waar geniet jij van? Maxime weet prima wanneer ze het meeste in haar element is: ‘Als ik met positieve mensen aan het genieten ben van het moment’. Dat is duidelijk, maar midden in de nacht, als we je zouden wakker maken? Waarvoor mogen we dat doen? ‘Een bak Magnum Gold Caramel IJs’. Dat klinkt lekker! DJ Mex Ray, in het dagelijks leven werkzaam als designer, besloot na haar middelbare school dat ze iets creatiefs wilde gaan doen. Dat heeft ze behoorlijk waar weten te maken. Maxime heeft in haar vak een voorliefde voor Disco en Funk, maar is zeker wel te omschrijven als een Allround DJ. Maar privé? Waar houdt ze dan van? Wat was bijvoorbeeld haar eerste plaatje, die ze kocht? ‘Martin Garrix met Animals’ laat ze ons weten. 

DJ Mex Ray boeken

DJ Mex Ray boek je voor ieder soort feest, maar ze heeft een voorliefde voor grote feesten en festivals. Het vaakst is ze te zien op corporate events, in restaurants en bij huisfeestjes. Kortom: welk evenement je ook hebt, DJ Mex Ray weet er raad mee! Moeten we een aantal muziekgenres noemen die bij haar passen dan zijn dit:

  • Dance 
  • House
  • Deephouse
  • Commercieel en allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Borrel

Je kunt DJ Mex Ray boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Nattal hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Draaien op La Folie Douce, op een skigebied met de ondergaande zon…’

Boek DJ Mex Ray nu

Of je nu een borrel op je werk hebt of op zoek bent naar een ambitieuze DJ met groovy sounds? DJ Mex Ray boek je snel en eenvoudig via de site van De Dames Draaien Door. Vraag eerst een offerte aan of de rider om zo een goede start te maken voor jouw evenement! 

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door