Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Miss Bloom

Een vrouwelijke DJ boeken , die zelf ook als vocalist optreedt? Dan is DJ Miss Bloom dé DJ voor jou. Miss Bloom, in het gewone leven Fleur genoemd, heeft niet alleen muzikale talenten. Voordat ze doorbrak als DJ hockeyde ze namelijk op hoog niveau. DJ Miss Bloom boeken wil dan ook zeggen dat je kiest voor een sportieve, muzikale vrouw die jouw evenement naar een hoger level weet te tillen!

Als zingen en draaien samengaan

Fleur is uniek te noemen als het op de muzikale beleving aankomt van jouw feest of ander event. Ze kan namelijk als DJ ingehuurd worden, maar eveneens als vocalist. En nog mooier: ze kan het ook gelijktijdig doen tijdens haar optredens. Hoe origineel wil je het hebben?

‘Miss Bloom is een DJ die je weg kunt zetten als een multitalent’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

Fleur is een spontane, creatieve vrouw die haar dansbare muziek graag laat horen. Of het nu om een privéfeest gaat, een clubavond of een groot bedrijfsevenement. Ook voor beurzen draait deze stijlvolle vrouw haar hand niet om. DJ Miss Bloom houdt van opzwepende beats die ontstaan door haar unieke stijl van House, Rnb en Moombathon. Tel daar haar eigen vocale talenten bij op en je hebt een event te pakken die niemand onberoerd laat. De danskriebels zullen vanzelf toeslaan als deze vrouwelijke DJ haar werk doet!

DJ Miss Bloom boeken

DJ Miss Bloom kan het publiek meekrijgen tijdens heel uitéénlopende events. Ook voor jouw happening is het een goed idee om deze vrouwelijke DJ in te huren. De muziekgenres die bij haar passen, zijn onder andere:

  • Dance & House
  • Lounge
  • Moombahton en RnB
  • Commercieel
  • Allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Beurzen

Je kunt DJ Miss Bloom boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. Hierdoor zal de show nog meer inhoud krijgen en origineler zijn.

Bijzonderheden: In de rider die DJ Miss Bloom hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet.  

‘Met DJ Miss Bloom haal je niet alleen een DJ maar ook een vocalist in huis’

Boek DJ Miss Bloom nu!

Miss DJ Bloom maakt van ieder event een bijzondere gebeurtenis, of je haar nu alleen als DJ boekt of (ook) als vocalist. Wil je Miss DJ Bloom boeken? Aarzel dan niet en boek meteen, zodat je zeker weet dat je deze sprankelende dame op jouw feest, clubavond of ander event kunt begroeten. Je bent namelijk niet de enige die dat wil!

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door