Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Miss Faith

De ene DJ is de andere niet. Zo zal de één zich vooral op zijn gemak voelen als hij enkel en alleen hoeft te draaien, terwijl de ander heel graag alles entertaint. Maar dan zijn er daarnaast ook nog entertainers die zelf de titel artiest kunnen dragen. Dat is zo ongeveer hoe je DJ Miss Faith het beste omschrijft. DJ Miss Faith boeken is niet alleen de DJ regelen, je boekt een Female DJ met een podiumervaring waar je u tegen zegt! Wie is die DJ Miss Faith dan wel?

Als ik aan het draaien ben…

Lotte, zoals DJ Miss Faith eigenlijk heet, wist als kind al dat ze artiest wilde worden. En waar het bij veel mensen bij dromen blijft, is het bij haar gewoon de werkelijkheid geworden. Op haar zestiende stond ze al met een girlband op het podium te schitteren. Haar agenda is overvol en tel daar ook nog eens een wekelijkse eigen tv-show bij op. Haar energieke optreden, met ook haar eigen geproduceerde House gemixt met bekende EDM, maakt hét verschil op ieder evenement. Waar gaat deze energieke dame zelf graag heen? Daar hoeft ze niet lang over na te denken, want natuurlijk kiest ze ook dan voor festivals of een club. Waar ze ook meteen het meest in haar element is als ze er als DJ mag draaien. Maar hoe is ze ertoe gekomen om de stap naar het DJ vak te maken? Eigenlijk is ze daar gewoon via, via ingerold. Gelukkig maar, want anders kon je nu DJ Miss Faith boeken wel vergeten… 

‘Lekkere house met vocals’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Miss Faith heeft uiteraard zo haar eigen voorkeuren. Om deze bijzondere Female DJ wat persoonlijker te leren kennen, wilden we dan ook graag weten wat dan zo haar eigen muzikale voorkeuren zijn als ze thuis is. Maar ook dan blijkt ze behoorlijk allround te zijn. Want, zegt ze, dat hangt af van het moment! Haar voorkeuren zijn heel breed te noemen. Wat meteen een groot goed is voor haar werk als DJ. Zo kan ze immers overal op inspringen bij feesten. Het meest draait ze op clubs en festivals, waar ze dus eveneens het liefste draait. Dit kan zowel in het hele land zijn, maar ook ver daarbuiten. En wat vindt ze ervan om met andere artiesten live te spelen? Ook daarvan kan ze genieten. Want wat is er leuker dan samen een sfeertje neer te zetten? Wat, volgens Lotte, ook meteen de kracht is van De Dames Draaien Door. Zoals zij het aangeeft: ‘Allemaal enthousiaste meiden die een mooi feestje neer kunnen zetten.’

DJ Miss Faith

DJ Miss Faith is, zoals gezegd, een vrouw boeken die niet alleen een entertainer is, maar ook een artiest in hart en nieren. De muziekgenres die haar prima liggen zijn o.a.:

  • Dance 
  • House
  • Lounge
  • Club
  • Commercieel 
  • Allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Sportevenementen

Je kunt DJ Miss Faith boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. Hierdoor zal de show nog meer inhoud krijgen en origineler zijn. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Miss Faith hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Allemaal enthousiaste meiden die een mooi feestje neer kunnen zetten!’

Boek DJ Miss Faith nu!

Waarom zou je nog wachten met DJ Miss Faith boeken? Wie wil er nou niet een echte entertainer op zijn evenement, waardoor je feest nog grootser zal zijn? Een onvergetelijke ervaring kiezen door voor een artiest als Lotte te kiezen? Wacht niet langer, want met haar overvolle agenda kan je zomaar te laat zijn! Boek DJ Miss Faith nu! Vraag nu, eenvoudig, die offerte aan!

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door