Menu

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boeken is een vrouwelijke DJ die je misschien wel ergens van herkent. Want DJ Nattal was al meerdere keren te zien op o.a. RTL4, SBS 6 én op YouTube in de online spin-off van expeditie Robinson (Road to Robinson). Een DJ die niet alleen alles aan elkaar draait (en hoe!), maar daarnaast ook nog eens zelf de sterren van de hemel zingt. Wie is die DJ Nattal en wat maakt haar uniek? 

Als meisjesdromen anders worden

Waar kinderen vaak van iets groots dromen en uiteindelijk gewoon achter een bureau eindigen, doet DJ Nattal, in het gewone leven de prachtige naam Nathalja dragend, het precies andersom. Haar kinderdroom was schooljuf worden. In plaats daarvan schittert ze op grote bedrijfsfeesten, in clubs, maar ook op intiemere feestjes. Ze zingt, presenteert en nou ja, ze staat gewoon midden in de schijnwerpers zullen we maar zeggen. Boek DJ Nattal dan ook als je meer wilt dan een gewoon simpel feestje. Of het nu om een receptie borrel gaat of om een uitgelaten feest in een club op Ibiza. Nattal maakt het tot een feest om nooit te vergeten. Als antwoord op onze vraag waar ze zich het meeste in haar element voelt, zegt ze eerlijk: ‘Lekker op het podium om vervolgens weer lekker als mama wakker te worden.’ Over wakker worden gesproken: ‘Waar mogen we DJ Nattal voor wakker maken ’s nachts?’ ‘Niet, gewoon niet doen. NOOIT doen!’ Dat is duidelijk, dus houden we haar maar gewoon wakker door haar te laten draaien!

‘Doodeng maar supertof om publiek zo te zien reageren op mij’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

Om DJ Nattal wat persoonlijker te leren kennen, stelden we haar enkele vragen. Wat maakt het vak voor jou nou leuk? Hoe was bijvoorbeeld de eerste keer draaien als DJ? ‘Doodeng maar super tof om een publiek zo te zien reageren op mij en op wat ik doe of wat ik de mensen vraag in de microfoon.’ Een female Dj boeken doe je met een bepaald idee in je hoofd van een feest. Draaien wat de bezoekers willen: als een professional kan je je inleven in je publiek. Maar hoe zit het met de DJ zelf? Wat vindt zij leuk om te doen? Nathalja hoeft daar niet lang over na te denken, want eigenlijk vindt ze iedere klus iets bijzonders hebben. Maar bij een groot publiek is de kick om te draaien vanzelfsprekend heel groot. Terwijl kleinere feesten dan juist weer persoonlijker zijn. En ook dat is heel leuk. Verder heeft ze een voorliefde voor Funky, Jackin en Deep House of oude en nieuwe hits in een nieuw jasje mét een lekkere groovy beat. Nog iets wat DJ Nattal leuk vindt om te doen: met muzikanten samen live spelen. Alleen is immers maar alleen… DJ Nattal boeken met muzikanten erbij: gewoon doen!

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boek je voor ieder soort feest, maar de muziekgenres die ze graag doet:

 • Dance & House
 • Lounge
 • Club
 • Commercieel en allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Clubavonden
 • (Privé)feesten

Je kunt DJ Nattal boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Nattal hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘DOE ALTIJD WAAR JIJ BLIJ VAN WORDT’

Boek DJ Nattal nu!

En dat we blij van haar worden, dat weten we zeker. Dus voor jouw event een DJ nodig? Boek DJ Nattal eenvoudig bij DDD. Don’t wait any longer! Vraag de offerte aan of eerst de Rider en laat het feest beginnen!

Bekijk andere DJ's

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp