Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Nattal

DJ Nattal boeken is een vrouwelijke DJ boeken die je misschien wel ergens van herkent. Want DJ Nattal was al meerdere keren te zien op o.a. RTL4, SBS 6 én op YouTube in de online spin-off van expeditie Robinson (Road to Robinson). Een DJ die niet alleen alles aan elkaar draait (en hoe!), maar daarnaast ook nog eens zelf de sterren van de hemel zingt. Wie is die DJ Nattal en wat maakt haar uniek? 

Als meisjesdromen anders worden

Waar kinderen vaak van iets groots dromen en uiteindelijk gewoon achter een bureau eindigen, doet DJ Nattal, in het gewone leven de prachtige naam Nathalja dragend, het precies andersom. Haar kinderdroom was schooljuf worden. In plaats daarvan schittert ze op grote bedrijfsfeesten, in clubs, maar ook op intiemere feestjes. Ze zingt, presenteert en nou ja, ze staat gewoon midden in de schijnwerpers zullen we maar zeggen. Boek DJ Nattal dan ook als je meer wilt dan een gewoon simpel feestje. Of het nu om een receptie borrel gaat of om een uitgelaten feest in een club op Ibiza. Nattal maakt het tot een feest om nooit te vergeten. Als antwoord op onze vraag waar ze zich het meeste in haar element voelt, zegt ze eerlijk: ‘Lekker op het podium om vervolgens weer lekker als mama wakker te worden.’ Over wakker worden gesproken: ‘Waar mogen we DJ Nattal voor wakker maken ’s nachts?’ ‘Niet, gewoon niet doen. NOOIT doen!’ Dat is duidelijk, dus houden we haar maar gewoon wakker door haar te laten draaien!

‘Doodeng maar supertof om publiek zo te zien reageren op mij’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

Om DJ Nattal wat persoonlijker te leren kennen, stelden we haar enkele vragen. Wat maakt het vak voor jou nou leuk? Hoe was bijvoorbeeld de eerste keer draaien als DJ?Doodeng maar super tof om een publiek zo te zien reageren op mij en op wat ik doe of wat ik de mensen vraag in de microfoon.’ Een female Dj boeken doe je met een bepaald idee in je hoofd van een feest. Draaien wat de bezoekers willen: als een professional kan je je inleven in je publiek. Maar hoe zit het met de DJ zelf? Wat vindt zij leuk om te doen? Nathalja hoeft daar niet lang over na te denken, want eigenlijk vindt ze iedere klus iets bijzonders hebben. Maar bij een groot publiek is de kick om te draaien vanzelfsprekend heel groot. Terwijl kleinere feesten dan juist weer persoonlijker zijn. En ook dat is heel leuk. Verder heeft ze een voorliefde voor Funky, Jackin en Deep House of oude en nieuwe hits in een nieuw jasje mét een lekkere groovy beat. Nog iets wat DJ Nattal leuk vindt om te doen: met muzikanten samen live spelen. Alleen is immers maar alleen… DJ Nattal boeken met muzikanten erbij: gewoon doen!

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boek je voor ieder soort feest, maar de muziekgenres die ze graag doet:

  • Dance & House
  • Lounge
  • Club
  • Commercieel en allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • (Privé)feesten

Je kunt DJ Nattal boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Nattal hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘DOE ALTIJD WAAR JIJ BLIJ VAN WORDT’

Boek DJ Nattal nu!

En dat we blij van haar worden, dat weten we zeker. Dus voor jouw event een DJ nodig? Boek DJ Nattal eenvoudig bij DDD. Don’t wait any longer! Vraag de offerte aan of eerst de Rider en laat het feest beginnen!

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door