Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Seré

Op zoek naar een DJ met pit? DJ Seré boeken is dan zeker het overwegen waard. Deze dame is niet bang voor actie en nieuwe dingen uitproberen. En heeft ondertussen al zo’n 15 jaar ervaring in het vak. In 2007 begonnen met DJ lessen omdat ze door Tiësto tijdens Trance Energy in de greep raakte van dit virus. Het virus wat haar niet beperkt tot een bepaald genre, maar zich uitstrekt van disco naar RnB, van oude klassiekers tot de meest moderne hits, van… eigenlijk gewoon alles dus. We vroegen haar eens naar haar eigen voorkeuren en wie ze nu eigenlijk echt is?

Slagroom met aardbeien en champagne

Een snelle dame als je kijkt naar haar jeugddromen (ze wilde straaljagerpiloot worden) en haar meest bijzondere activiteit die ze ooit heeft gedaan. Dit was namelijk racen in een Renault F1 op circuit Paul Ricard in Marseille. Waar haar lijfspreuk dan ook meteen bij aansluit: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze achter de draaitafel niet stil kan staan… DJ Seré staat het liefst dansend achter de knoppen. DJ Seré boeken is dan ook een Female DJ boeken die bruist in alles wat ze doet. Maar wat gebeurt er als ze niet aan het draaien is, maar je haar in de nacht zou wakker maken? Is ze dan nog steeds zo happy? Seré mag zeker wakker gemaakt worden, zolang jij maar voor champagne zorgt…of aardbeien met slagroom!  

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Wat zijn de voorkeuren van de DJ zelf?

DJ Seré heeft als DJ voorliefde voor classics. Zelf noemt ze zich een Allround Commerciële DJ. Maar ze draait ook haar hand niet om voor zonnige lounge muziek. Ze heeft een klik met melodische Deep House, funky Tech House en sexy House muziek. Maar zoals gezegd, weet ze met alle genres prima raad. Dus waren wij onderhand weleens benieuwd waar Seré privé dan naar luistert? ‘Ik luister echt alles van Dr. Dre tot Coldplay, van Abba tot Amelie Lens en van Swedisch House Maffia tot Rammstein. Het hangt echt af van mijn gemoedstoestand waar ik zin in heb.’ Dat is duidelijk, Seré is van alle markten thuis! Natuurlijk willen we dan ook weleens weten hoe haar eerste draai ervaring was. Uiteraard vond ze die spannend, maar het gevoel dat het haar gaf dat ze anderen blij kon maken met haar muziek, dat zal ze niet vergeten! Deze vrouw is dus duidelijk een allround DJ in hart en nieren. O ja, en wat was dan jouw eigen eerste plaatje die je kocht? Seré weet het nog precies: ‘Respectable van Mel & Kim.’ 

DJ Seré boeken

DJ Seré boek je voor ieder soort feest, maar de muziekgenres die ze graag doet:

  • Dance 
  • House
  • Lounge
  • Club
  • Commercieel 
  • Allround

Haar 3 specialiteiten zijn:

  • Bedrijfsevenementen
  • Clubavonden
  • Personeelsfeesten

Je kunt DJ Seré boeken in combinatie met andere DJ’s en muzikanten. Hierdoor zal de show nog meer inhoud krijgen en origineler zijn. 

Bijzonderheden: In de rider die DJ Seré hanteert kan je zien wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wat is DDD

DDD, De Dames Draaien Door, is hét female DJ en Artist Agency van Nederland. En dat niet alleen, want ook op Ibiza kan je gebruik maken van DDD. Naast de female DJ’s kan je hier ook terecht voor vrouwelijke dansers, muzikanten, VJ’s en zangeressen. En vergeet de DDD-band niet. 

 ‘Het gevoel dat je mensen blij maakt met jouw muziek is iets onbeschrijfelijks!’

Boek DJ Seré nu!

Seré wordt er blij van om anderen blij te maken met haar muziek. Wat wil je nog meer op jouw clubavond, personeelsfeest, bedrijfsevenement of wat voor happening dan ook? DJ Seré boeken doe je gewoon nu meteen, zodat je zeker weet dat jouw evenement onvergetelijk wordt! 

Onze Andere Dj’s!

Dames Draaien Door