Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

Zosja

In 2003 werd Zosja finalist van het programma Idols. Ze gaf 4 uitverkochte concerten in Ahoy en daarmee was een nieuwe artiest geboren. Door de vele shows met coverbands en DJ’s, tilde ze haar talent naar een hoger plan. Ook voltooide ze een opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze summa cum laude slaagde. Ze speelde in diverse muziektheaterproducties, en was op televisie te zien in het kinderprogramma de BZT Show. Ze was deel van de begeleidingsband van Najib Amhali, tijdens zijn clubtour.

Zosja ontdekt en ontplooit ook graag nieuw zang talent op het ArtEZ Conservatorium, waar ze hoofdvak docent is.

Wat kunt u verwachten

Bij Zosja is zingen een tweede natuur. Mede dankzij een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten en een opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, weet zij haar publiek te raken, en de sfeer te verhogen op ieder feest. Met haar spetterende uitstraling en sprankelende stem, maakt ze een onvergetelijke connectie met het publiek.

Zosja is te boeken als MC met DJ’s en andere muzikanten, maar ook als openingsact of bij een intermezzo als solozangeres, en ook als Femme Fatale met haar sexy jazz repertoire. Met deze veelzijdige, ervaren zangeres, kunt u werkelijk alle muzikale richtingen in slaan.

Muziekgenre
Dance & Club
Pop
Jazz
& Soul
Lounge
Classical
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement & -borrel, After Dinner Shows, Openingsacts

Aanvullende Mogelijkheden
Zosja ckan gelijktijdig optreden met onze Female DJ’s en andere artiesten. Op deze manier kan zij meer inhoud geven aan haar optreden.

Bijzonderheden
Zosja maakt Gebruik van een rider. In dit document vindt u alles om dit optreden tot een succes te maken.

Dames Draaien Door