Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

CHANNAH JANE

Biografie

Zingen en dansen zijn voor Channah Jane het fundament van haar performance. In 2009 nam Channah Jane deel aan Songfestival’Kinderen voor Kinderen en vanaf dat moment wist ze het zeker: ‘zingen wordt mijn beroep’. In 2016 verscheen haar eerste single ‘Selfie’ welke 530.000 keer is beluisterd op social media. In 2019 studeerde Channah Jane af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts waar zij zingen en dansen leerde combineren. Op Youtube brengt ze iedere maand een cover uit.

Wat kunt u verwachten
Channah Jane zit boordevol energie en weet wat performen is! Deze stralende jongedame weet het energielevel van uw event naar een hoger niveau te tillen. Voetjes van de vloer en een glimlach op ieders gezicht gegarandeerd met haar aanstekelijke energie.

Muziekgenre
Pop/Top 40
Disco & Soul
Dance & House
Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Borrel, After Dinner Show

Aanvullende mogelijkheden
Channah Jane kan worden geboekt als achtergrondact, maar ook gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Channah Jane maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door