Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

Daniëlle

Biografie

 

Sinds 2010 heeft Danielle op veel mooie plekken ter wereld mogen spelen; van Parijs tot aan Casablanca en van Equatoriaal-Guinea tot aan Dubai. Met de band Kovacs speelde Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland, speelde zij op veel toonaangevende festivals en won ze diverse awards. Danielle is thuis in veel verschillende stijlen; zo speelt ze dance, house, lounge, pop en rock, maar ook dubstep en Iers. Ze is namelijk ook zeer actief in Ierse muziek met de band Acting the Maggot. Danielle speelde met o.a. Michael Bublé, Jeroen van der Boom, Haevn, Rob Dekay, DJ La Fuente en Mr. Probz en ze speelde met Kovacs aftershows en supports voor Pearl Jam, Bryan Ferry, One Republic en Robbie Williams.

“Mijn doel? Viool in combinatie met DJ net zo populair maken als DJ met saxofoon!”

Wat kunt u verwachten?
Danielle is één brok dynamiek op het podium. Ze speelt vol overgave en improviseert, maar geeft ook diverse solo optredens weg. Daarnaast schroomt zij niet om met haar draadloze viool de zaal te betreden en tussen de gasten een interactief optreden te geven. Interactie en plezier met het publiek, DJ en collegamuzikanten staat altijd centraal!

Muziekgenre
Dance
House, Deephouse, Techno
Lounge & Club
Jazz, Soul, Disco, Funk
Irish, Country
Classical
Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Bruiloft

Aanvullende mogelijkheden
Danielle kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Danielle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door