Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DDD GRAND

Biografie

DDD Grand is een combinatie van een Female DJ en 3 Artiesten. De combinatie kan bestaan uit een vrouwelijke DJ met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze vier dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD Grand kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kun u verwachten

Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Indien gewenst kunnen wij uiteraard volledige technische support bieden (DJ booth, licht, geluid, podium, etc.)

Ook een volledig avondvullend programma is mogelijk. Enkele mogelijkheden:
DJ en Vocalist (tijdens diner of tijdens binnenkomst)
Lounge DJ en Violiste (tijdens diner)
DJ, Saxofoniste, Violiste en Vocaliste

Muziekgenre
Dance, House
House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Muzikale specialiteit
Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Top 3 specialiteiten
Bedrijfsevenement, Beurs, (Jazz)Festival

Dames Draaien Door