Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

Host ESTHER

Biografie

Esther is een Brabanste dame in hart en nieren! Ze is opgegroeid in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch.Na haar studie in Antwerpen en na een aantal jaren in de spaanse stad Sevilla te hebben gewoond besloot ze om nog meer van de wereld te gaan zien. Als stewardess bij KLM vloog ze heel wat keren naar de mooiste en verste uithoeken. Daarnaast was ze jarenlang het gezicht van verschillende eigen horecaondernemingen en is ze werkzaam geweest als Hospitality expert en presentatrice van TV programma’s. Door haar oprechte belangstelling in mensen weet zij iedere keer weer de juiste snaar te raken en het juiste gevoel of boodschap over te brengen.

Al deze ervaringen en nog veel meer komen nu nog steeds van pas in haar echte passie: Presenteren!

Wat kunt u verwachten

“What you see is what you get.” Geen toeters en bellen en geen overbodige poespas maar Beauty, Brains, Professional and Style! Dit is in het kort samengevat wie Esther is en waar zij voor staat. Altijd in samenspraak met jullie op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën!

Esther is een Professional met Passie,een mooiere combinatie kun je niet bedenken!

Top 5 Specialiteiten
Business events zoals productpresentaties, beurzen en congressen. Privéfeesten zoals bruiloften/jubilea en exclusief verzorgde diners.

Aanvullende mogelijkheden

Samen met onze andere presentatrice Karen is Esther in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht! Bekijk de mogelijkheden op pagina 57 van deze brochure of op onze website

Bijzonderheden
Wilt u een bijzondere, opvallende bedrijfsvideo? Ook daarmee kan Esther u helpen. Meer informatie over deze special ‘BedrijvenDraaienDoor’ vindt u op pagina op onze website.

Dames Draaien Door