Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

Host Karen

Biografie

Karen is opgegroeid in het Gelderse dorp Hengelo. Met dertien jaar ervaring speelde ze in tv- en online commercials, was danseres in clubs en festivals, fashionmodel, radio sidekick en presenteerde zakelijke en particuliere events zoals beurzen en privéfeesten.

What to Expect
Karen is een enthousiaste, intelligente persoonlijkheid die graag mensen entertaint en vermaakt. Ze is geinteresseerd in mensen en wat hen beweegt, een dame met inhoud en een flinke dosis humor. Dankzij haar marketing ervaring in het bedrijfsleven weet zij als geen ander dat het begrijpen van de doelgroep allesbepalend is om de juiste boodschap over te brengen en de gewenste stemming te realiseren. Presenteren is waar haar hart sneller van gaat kloppen en daarom is ze beschikbaar voor de presentatie van feestavonden en congressen.

Karen heeft in Los Angeles, Amerika, gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze tevens inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten. Haar doel is om de klant en het publiek een onvergetelijk event te bezorgen. Onze ervaren  en spontane presentatrice / host Karen is de ideale dame voor uw event, presentatie, beurs en alle overige situaties waarbij een presentatrice gewenst is.

Top 5 Specialiteiten
Corporate events zoals congressen, beurzen en kick-off meetings. Privéfeesten zoals bruiloften en jubilea. 

Maximale aandacht voor uw event?
Onze ervaren en spontane host Karen is de ideale dame voor uw evenement, presentatie, beurs of ieder andere denkbare situatie die een host goed zou kunnen gebruiken. Ze heeft veel ervaring met CEO interviews, maar kan net zo gemakkelijk dienen als ‘lijm’ tussen acts. Uiteraard kan hoge kwaliteit enkel worden gegarandeerd met een degelijke intake met de klant. Een frisse, opmerkelijke persoonlijkheid met veel tv-ervaring.

Informeer naar de mogelijkheden per telefoon/email of boek een afspraak voor een face-to-face meeting.

Aanvullende mogelijkheden
Samen met onze andere presentatrice Esther is Karen in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht!

Wilt u een bijzondere, opvallende bedrijfsvideo? Ook daarmee kan Karen u helpen. Meer informatie over deze special “BedrijvenDraaienDoor” vindt u op onze website onder specials.

Referenties
Jaarbeurs Utrecht, Koninklijke Verkade, Bijenkorf, Radio Veronica, Fietsenwinkel.nl, Lidl, Chio, Nyenrode Business Universiteit, Microsoft, DPG Media, Libelle, Margriet Magazine, VakantieXperts and the adventurous Walibi Flevoland.

Dames Draaien Door